22.02.2015
Firmasisesed

Toilat lahutab põhiturniiri esikohast üks võit

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliiga põhiturniiri üle-eelviimases voorus olid võidukad Noto Outlet/Toila ja KK HITO.

Pühapäeval Kohtla-Järve spordihoones toimunud kohtumistes alistas Kohtla-Järve KK HITO 91:79 Kiviõli SK Askele ja Noto Outlet/Toila võitis 74:44 Kohtla-Järve Remeksi.

Eelviimases voorus kohtuvad 8. märtsil Askele – Remeks ja 13. märtsil Toila – Narva ning viimases voorus on 14. märtsil vastamisi KK HITO – Toila ja 15. märtsil Narva – Remeks.

Tabeliseis enne neid mänge: 1. Toila 5-1, 2. KK HITO 4-3, 3. Askele 3-4, 4.-5. Remeks ja Narva 2-4.

Põhiturniiri võitja pääseb otse finaali ning põhiturniiri kindlaks võitmiseks ja finaaliks koduväljaku eelise saamiseks piisab Toilale allesjäänud kahest mängust ühe võitmisest. Põhiturniir võidetakse ka juhul kui kaotatakse nii Narvale kui ka HITOle, kuid HITOle kaotatakse vähem kui avaringis saadud 66:51 võit.

Õhkõrna võimalust põhiturniiri esikohaks omav KK HITO kindlustas pühapäevase võiduga endale põhiturniiril esikolmikus. Tõenäoliselt mängitakse kuldpoolfinaalis, kus kohtuvad põhiturniiri 2. ja 3., kes selgitavad omavahel teise finalisti.

Askele, Remeks ja Narva peavad viimaste mängudega omavahel  selgitama teise kuldpoolfinaalist osavõtja.

Põhiturniiri 4. ja 5. selgitavad omavahel teise pronksimängust osavõtja.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: