03.01.2009
Firmasisesed

Toila alistas Narva

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliiga teise ringi eelviimases mängus alistas Toila laupäeval Vokas 73:65 Narva, keda toilakad olid võitnud ka avaringis. Pühapäeval kell 16 peetakse Vokas Ida-Virumaa korvpallikarikavõistluste finaal, kus Toila vastaseks on KK Hito.

Laupäevases mängus võitis Toila poolaja 40:32, kuid kolmanda veerandaja lõpuks oli Toila edu vaid neli punkti – 55:51, kuid lõpuks oli vahe kaheksa silma – 73:65. Avaringis piirilinnas peetud kohtumises olid Toila edunumbrid 90:87.

Kolm viiest meistriliiga meeskonnast on pidanud kõik kaheksa kahe esimese ringi mängu, vaid Iisaku ja Hito mäng peetakse 11. jaanuaril. Enne seda kohtumist on tabelis esikohal Kohtla-Järve Remeks, kel kirjas viis võitu ja kolm (kaks Hitolt, üks Iisakult) kaotust . Nelja võiduga lõpetas esimese ringi Toila, kes on kaks korda võitnud nii Iisakut kui ka Narvat, kuid kaotanud mõlemas mängus nii Hitole kui ka Remeksile. Neli võitu on ka Hitol, kes ooma kolmest kaotusest kaks on saanud Narvalt, lisaks on korra kaotatud Iisakule. Kolm võitu (kaks Hito ja üks Iisaku üle) kaheksast mängust on saanud KK Narva ning kolm võitu (ühe nii Hito, Remeksi kui ka Narva üle) on enne viimast teise ringi mängu saanud ka Iisaku KK I.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: