14.11.2010
Jäähoki

Tiitlikaitsja sai raske võidu

Laupäeva hilisõhtul kohtusid Tartu Lõunakeskuse jääl kohalik Kalev-Välk ja Eesti jäähokis meistritiitlit kaitsev Kohtla-Järve Viru Sputniku jäähokiklubi.

Kahe seni Meistriliigas vaid võite saanud meeskonna kohtumine oli tasavägine. Esimese kolmandiku järel mindi vaheajale seisul 1:1. Teisel kolmandikul lisasid mõlemad meeskonnad 2 väravat ja nii oli skoor enne viimast perioodi intrigeerivalt 3:3.

Kolmaski kolmandik kulges kaua võrdselt, kuid Kohtla-Järve kolmanda värava järel oli Tartu sunnitud võtma riske ja need sel korral ei õigustanud ning nii kärises vahe lõpuks kolmele väravale 6:3.

Kübaratriki tegi Viru Sputniku ridades Narva juurtega ründemees Ilja Tðekmarjov, kes veel mullu kandis Tartu meeskonna särki.

Narva meeskonna treener Sergei Konõðev kinnitas, et oli väga hea hokilahing ning mainis tunnustavalt, et Tartu meeskond on teinud väga õige sammu kaasates sel hooajal omi juuniore.

Mängu kõrval mainis treener, et on väga kahju ning omamoodi piinlikki see, et võistlustest on otsustanud eemale jääda Narva meeskond.

Tabelis on nüüd Viru Sputnikul 6 punkti (3st mängust), Kalev-Välgul 2 punkti (2st mängust) ning KK-GMP-l on punktiarve avamata (mängitud kolm mängu).

sport.delfi.ee

Eelmine:
Järgmine: