21.02.2009
Male

Teises voorus võitsid kõik kolm

Rakveres toimuvatel Eesti meistrivõistlustel amles saavutasid teises voorus võidu kõik kolm võistlustules olevat idavirulast.

Naiste turniiril tegi enda jaoks ajalugu Katrina Korban. Eelmistel meistrivõistlustel alles 10aastasena finaalturniirile saanud Korban suutis tookord saada üheksast partiist kaks viiki, ülejäänud seitsmes mängus pidi ta vastase paremust tunnistama. Käimasolevatel meistrivõistlustel saavutas Korban oma esimese võidu finaalturniiridel juba teises voorus, kus ta alistas mustadega Lääne-Virumaalt pärit, kuid Saaremaa MKd esindava Karmen Viikmaa.

Kahe vooru järel jagab Korban Viikmaaga 5.-6. kohta, mõlemal on kirjas üks punkt. Täiseduga on kolm naist, nende seas ka esimeses voorus Korbani alistanud Valeria Gansvind.

Meeste turniiril võtsid kohustuslikud võidud mõlemad kohtlajärvelased, kelle vastased olid neist väiksema reitinguga. Avavoorus kaotuse saanud Sergei Neff alistas valgetega Pavel Vorobjovi ja Aleksandr Volodin võitis mustadega Jüri Holvasoni. Meeste turniiril on 2 punkti Kaido Külaotsal ja Tarvo Seemanil, 1,5 punktiga jagavad 3.-4. kohta Olav Sepp ja Aleksandr Volodin.

Pühapäeval on kavas 3. ja 4. voor. Eriti karm päev seisab idavirulastest ees Volodinil, kes 3. voorus kohtub Külaotsa ja 4. voorus Seemaniga. Omapärane Narva-päev seisab ees Korbanil, kelle vastasteks on Mai Narva ja Triin Narva, kes mõlemad tabelist narvalasest Korbanist tagapool.

Turniir lõpeb 26. veebruaril. Erileht: http://www.maleliit.ee/tabelid/2009/EEMV/index.php

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: