05.05.2006
Firmasisesed

Teises liigas võidutses Aseri

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistlustel jagati viimaseid medaleid nädalavahetusel teise liiga turniiril, finaalis oli võidukas Aseri SMK, kes oli võitnud ka põhiturniiri.

Laupäeval Iisakus peetud poolfinaalidest oli A-poolfinaalis Remeks II 65:45 (23:31) parem Iisaku KK II meeskonnast ning B-poolfinaalis alistas Max Servic 72:60 (32:32) Maidla.

Pühapäeval toimusid Aseris medalimängud, finaalis alistas Aseri SMK 63:52 (25:21) Remeks II ning pronksikohtumises oli Iisaku KK II 70:64 (34:42) parem Max Servicu meeskonnast.

Esinelikule järgnesid: 5. Maidla, 6. Hito-seeniorid, 7. Sillamäe SK Kalev II, 8. Must Hobune, 9. Jõhvi SK II.

Kui vaadata kolme liiga peale medalijaotusi omavalitsuste kaupa, siis edukaim oli Kohtla-Järve, kelle meeskonnad said kulla meistriliigas (KK Hito), pronksi esiliigas (Floorin) ja hõbeda teises liigas (Remeks II). Igas liigas jõudsid medalile ka Iisaku esindajad, meistriliigas saadi pronks (Iisaku KK I), esiliigas hõbe (Iisaku gümnaasium) ja pronks pälviti teiseski liigas (Iisaku KK II). Medaleid jagus veel Kiviõli regioonile (AK Askele – meistriliiga hõbe), Jõhvile (Viru ÜJP – esiliiga kuld) ja Aserile (teise liiga kuld). Võistlustel osales veel meeskondi Narvast, Sillamäelt, Toilast ja Mäetaguselt.

RENE KUNDLA

Eelmine:
Järgmine: