20.07.2007
Firmasisesed

Tänavakorvpallikett lõpeb Iisakus

Laupäeval Iisakus toimuval Ida-Virumaa tänavakorvpall 2007 kuuendal etapil jagatakse lisaks etapi auhindadele ka maakonna meistrivõistluste medaleid. Eliitklassis ei saa keegi väärata Hito esikohta, amatööride klassis on aga esikoht lahtine.

Eliitklassis on viiest senipeetud etapist kolm (Kohtla-Järve, Jõhvi, Sillamäe) võitnud ja korra kolmas (Mäetaguse) olnud KK Hito kogunud 75 punkti ja neile keegi ohtlikuks enam ei saa.

Ühe etapi (Narva) võitnud ja koguni kolmel korral teine olnud Narva võistkondon kogunud 71 punkti, kuid neile võib järele jõuda viimati Mäetagusel peetud etapi võitnud ja kolme etapiga 52 punkti kogunud Paal&Pojad, kes tõusevad kokkuvõtes hõbemedalitele, kui suudetakse ka Iisakus esikoht saada. Kokkuvõttes lähevad igal meeskonnal arvesse kuuest etapist nelja parema kohapunktid.

Amatööride klassis on oodata tulist heitlust esikohale jagatavate AND1 tänavakorvpallijalatsite nimel võistkondade Ülo ja Nimetud vahel. Ülol on kirjas kaks esimest ja kaks teist kohta ning 74 punkti. Nimetud on saanud samuti kaks esikohta, kuid lisaks on neil kirjas üks teine koht ja üks 5.-6.koha jagamine, mis kokku annab neile 67,5 punkti. Esikohale tõusmiseks vajab Nimetud viimaselt etapilt vaid võitu, sest võrdsete punktide korral annaksid paremuselt viienda etapi punktid eelise Ülole.

Samas ei saa Nimetud olla väga kindlad ka oma teises kohas, sest neile hingab kuklasse Narva II, kel on kirjas üks etapivõit, üks teine koht ja kaks neljandat kohta. Narva II tõuseb teiseks kui suudetakse viimane etapp võita ja Nimetud ei suuda saada paremat neljandast kohast.   

Otsustav etapp algab laupäeval Iisaku gümnaasiumi staadionil kell 11.

 

Eelmine:
Järgmine: