21.07.2007
Firmasisesed

Tänavakorvpalli üldvõidud Kohtla-Järvele ja Iisakusse

Ida-Virumaa tänavakorvpall 2007 viimasel etapil said esikoha eliitklassis Kohtla-Järve KK Hito ning amatööride klassis Iisaku Ülo, kes mõlemad olid võidukad kuue etapi kokkuvõttes.

Ida-Virumaa tänavakorvpallimeistriks kroonitud KK Hito võitis kokku neli etappi – esimese Kohtla-Järvel, kolmanda Jõhvis, neljanda Sillamäel ja viimase, kuuenda Iisakus. KK Hito meeskonnas kandsid põhiraskust Margo Tali, Edvard Trumm, Alar Pärn ja Andres Mänd. Viimasel etapil olid neist kohal Tali ja Trumm, lisaks aitasid etapi võita Siim Laur ja Riho Unt.

Iisakus oli eliitklassis teine  kohalik võistkond Vennad ja kolmas kokkuvõttes teise koha saanud Narva, kel õnnestus võita üks etapp – teine etapp oma kodulinnas. Üldkokkuvõttes kolmas oli Paal&Pojad, kes saavutas samuti ühe etapivõidu, nad olid parimad viiendal etapil Mäetagusel.

Sarnaselt Hitole oli Ülo (Peeter Valdre, Lauri Nurgamaa, Rasmus Mändmets, Märt Palotu) parim nii esimesel kui ka viimasel etapil, lisaks said nad amatööride klassis esikoha Sillamäel. Iisakus oli teine Narva II ja kolmas Nimetu, kes kokkuvõttes olid vastavalt kolmas ja teine. Nimetu suutis võita etapi Jõhvis ja Mäetagusel, Narva II oli parim omas kodus.

Võistluste peaauhinnad pani välja AND1.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: