10.03.2010
Suusatamine

Täna peetakse argipäeva suusaõhtute viimane etapp

Täna peetakse Pannjärvel Ida-Virumaa argipäeva suusaõhtute viimane, seitsmes etapp, pärast mida ära märgitakse aktiivsemad võistlejad ja kokkuvõtte paremad saavad medalid. Kui osades vanuseklassides on esikolmik juba enne viimast etappi selge, siis osades klassides on veel seis lahtine.

Võistluste erileht: https://sportiv.ee/index.php?2/6826

Võistlejad, kes on aja kirja saanud kõikidel senipeetud etappidel ja kes juhul, kui nad osalevad ka viimasel etapil, saavad lõpetamisel ära märgitud: Helen Orel, Marten Kuusmann, Jaak Kask, Jonne Rooma, Tanel Saatman, Robert Petrovitski, Mariethe-Piret Niglas, Mikk Rooden, Heigo Pikkor, Marko Saatman, Kristjan Onton, Kaspar Kuusmann, Marko Rooden, Rainer Punga, Kadre Maalma, Ainar Saatman, Randy Orel, Urve Punga, Margus Sellik, Aivar Parfojev, Ivar Rooma, Aleksandr Komðin, Aime Mõik, Helme Suuk, Peedu Talviste, Mall Schmidt, Ülo Tuur.

Kokkuvõttes on sarja kavas seitse etappi, millest igal suusatajal läks arvesse neli paremat tulemust. Võrdsete punktide korral saab otsustavaks suurem kõrgemate kohtade arv.

N-11:  võitja on teada, selleks on Pia Kivil. Teise koha jagavad Anett-Leann Saks ja seni vaid kolmel etapil osalenud Helin Müüdla. Kolamandast kohast kõrgemale ei saa tõusta Mirell Semenkova, küll võib temast mööda minna nii Helen Orel kui ka Helin Müüdla. 

M-11: võitja on teada, selleks on Vane Vähk. Teada ka on teise koha omanik – Marten Kuusmann. Kolmandale kohale pretendeerivad Karl-Joosep Karp ja Marten Jõeäär.

N12-13: ka selles klassis on teada esimese ja teise koha omanikud, võidumedali saab Jonne Rooma, teine on Karmel Virkus. Kolmandale kohale kandideerivad Kirke Aller ja Kaireen Käen. 

M12-13: siin ei saa keegi Ragnar Dietrichilt esimest kohta võtta.Teise koha saab Madis Kuslap või Allar Aun. Esikolmikusse võivad tõusta ka Tanel Saatman ning vaid kahel etapil osalenud, kuid mõlemad need võitnud Tair Tooming.

N14-15: võitja on Mariethe-Piret Niglas. Teise-kolmanda koha jagavad Laura Kuusemets, Janely Sojone ja Reelika Vallas.

M14-15: esikoha saab Mikk Rooden. Teise-kolmanda koha jagavad Tanel Paas ja Argo Rebban.

N16-17:  esikoha pärast heitlevad Kätlin Teedla ja Anu Seli. Kolmanda koha saab ka Marju Sala või Ave Uustalu.

M16-17:  esikolmik on selge – 1. Silver Selliov, 2. Paul Nestor, 3. Kaspar Kuusmann. 

N18-19: võitja on Katrel Virkus, teise-kolmanda koha pärast heitlevad seni vaid ühel etapil osalenud Maarja Saulep, Kristel Reino ja Kristel Koort.

M18-19: võitja on Heiki Velba, teise koha saab Rainer Järvelaid. Kolmandal kohal olevale Allar Keermele võib teoreetilislet järgi jõuda Allar Vahe. 

N20-34: esikoha saab Laila Ahu. Maris Nurmele piisab teise koha kindlustamiseks viimasel etapil osalemisest. Kolmandale kohale on koguni kuus kandidaati (Ele Luuk, Kärt Karri, Karis Niisuke, Anna Romanenko, Karita Ortus, Kristi Goldberg), kel kõigil on kirjas vaid üks etapp.

M20-34: võitja on Ülari Ahu, kellele punktidega võib küll järele jõuda Karmo Kübarsepp, kuid lisanäitajad on Ahul paremad. Teisel kohal olev Marko Rooden kõrgemale tõusta ei saa, küll võib temast mööda minna Kübarsepp. Kolmandal kohal olevast Kübarsepast võivad omakorda mööda minna Tanel Leisalu, Andrei Semenkov ja Jevgeni Sarri.

N35-44: esikolmik on paigas – 1. Piret Niglas, 2. Mariliis Kurs, 3. Kadre Maalma.

M35-44: liidrikohal olevale Arvo Salale võib ainsana mööda minna kolm esimest etappi võitnud Peep Kivil, kes aga taastub jalaoperatsioonist.Teisel kohal oleva Viktor Ðemarini kohta ohustab lisaks Kivilile ka Andrei Dudarev. Kivilist võivad mööda minna nii Andrei Dudarev kui ka Andrus Sojone.

N45-54: esikolmik on tehtud – 1. Moonika Räitsak, 2. Urve Punga, 3. Maire Aul.

M45-54: paigas on Toivo Tasa esimene ja Mihhail Gorlovitði teine koht. Kolmandal kohal olevat Margus Sellikut ohustavad Vladimir Sidorov ja Viktor Bõkov.

N55-64: naised pole ka selles klassis midagi viimase etapi peale jätnud – 1. Esmeralda Lille, 2. Aime Mõik, 3. Helme Suuk.

M55-64: esikoha saab Jevgeni Voloðin ja teine on Avo Kiir. Kolmandat kohta jahivad Peedu Talviste, Väino Aul ja Anatoli Männi.

N65+: esikoha võimalus on nii Mall Schmidtil, Reet Kivilil kui ka Aida Novikoval.

M65+: võitja on Ülo Tuur, teise koha saab Tõnis Tamm ja kolmanda Martin Ilves.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: