21.01.2014
Suusatamine

Täna oodatakse Pannjärvele neid, kes pole varem suusatamise võistelnud

Inimestele uute võistlemisvõimaluste pakkumiseks ellu kutsutud võistlussari “MEV – minu esimene võistlus” kutsub täna kõiki varem ametlikel suusavõistlustel mitte osalenud huvilisi Pannjärvele, kus peetakse maha suusavõistlus.

Sarja avavõistluseks oli pühapäeval Jõhvi spordihallis kavas olnud lauatennis, kus huvilistele jagas näpunäiteid Jõhvi lauatenniseklubi Üks-Teist juht Tõnu Kapper. Pärast sissejuhatust peetud võistlusel saavutasid oma esimese lauatenniseturniiri võidu Ave Uustalu ja Aleksandr Selezinka. Samuti said kõik osalejad MEV osalejakaardi ning selle täitmiseks MEV sümboolikaga pastapliiatsi.

Täna on Pannjärvele oodatud kõik need, kes pole varem võistelnud suusatamises. Igaüks võib raja läbimiseks valida endale sobiva tehnika. Kella 18st jagab näpunäiteid korduvalt olümpialgi käinud Piret Niglas. Stardid on avatud kella 18.30-19.30. Orienteeruvalt kell 19.45 saavad nii meeste kui ka naiste kiiremad auhinnad.

Sel nädalal on peale tänase suusavõistluse juba ka esimene MEV+ võistlus lauatennises. Nimelt peetakse pühapäeval kell 10.30 Jõhvi spordihallis Jõhvi rahvaliiga esimene etapp lauatennises, kus MEV+ arvestuses saavad kirjutada plussi kaardile need, kes kunagi varem pole ametlikel kõigile mõeldud lautennisevõistlustel osalenud.

“MEV ja MEV+ suurim vahe on selles, et MEV on mõeldud neile, kes pole kunagi sellel alal võistelnud. MEV+ raames on kavva valitud aga üks ala Ida-Virumaa traditsioonilistest võistlustest, kus inimesed saavad ürituse “Minu esimene võistlus” raames esimest korda võistelda koos teiste, juba kogenud sportlastega,” sõnas projekti eestvedaja Jaak Rooden, kelle sõnul on MEV+ kavva valitud just sellised võitlused, kus kohal pole selle ala tipud, vaid harrastajad.

Kokku on MEV ja MEV+ kavas 28 võistlust 14 spordialal. Rohkem infot sarja kohta saab Ida-Virumaa spordiliidu kodulehelt www.sportiv.ee. Kõik sarja vähemalt ühes võistlusest osavõtnud osalevad aasta lõpus suures loosimises.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: