29.05.2007

Täna on Ida-Virumaa spordipäev

Ida-Virumaa spordipäev toimub täna Sillamäel, kus on kohal esinduslik seltskond, kellega koos on kõigil võimalik sportida.

Spordipäev algab Sillamäe spordikeskuses kell 15, kui tosin osapoolt allkirjastavad ühiste kavatsuste protokolli, mille raames võetakse endale mitmesuguseid kohustusi maakonna spordielu ja liikumisharrastuse edendamisel. Samuti antakse Ida-Virumaa spordiliidu poolt esimest korda üle maakonna kõrgeimad spordiautasud – hõbedast teeneteplaadid saavad postuumselt Heino Raam ja Richard Rooden.

Piduliku osa lõppedes minnakse Sillamäe spordikeskuse ümber toimuvale energiakõnnile, kusjuures huvilised saavad keppe ka kohapeal laenutada. Järgnevad sportlikud mõõduvõtmised, kus kõikidel huvilistel on võimalik kaasa lüüa ujumises, korvpalli vabavisetes, noolevisetes ja mälumängus, mis kõik kuuluvad ka võistkonnavõistluse kavasse (võistkonna võivad moodustada kõik soovijad). Samuti võib jõudu katsuda lauatennises ning proovida näidisala, seinatennist ehk squash´i.

Võistluspäev lõpeb arvestusega, et korvpallihuvilised saavad vaadata kell 18 algavat Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeria kuuendat mängu, mida on võimalik jälgida ka kohapeal.

Ida-Virumaa spordipäeva peetakse Ida-Virumaa spordiliidu esimehe Valdek Murdi eestvedamisel ning Ida-Virumaa omavalitsuste liidu ja Kultuurkapitali toel kolmandat aastat.

Võistluspäeva juhend: https://sportiv.ee/index.php?2/1459 
Ühiste kavatsuste protokolli sisu: https://sportiv.ee/YKprotokoll_07.doc 

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: