27.09.2013
Kergejõustik

Täna lõpeb Püssi seeriajooks

Täna toimuval 32. Püssi seeriajooksu viimasel, viiendal etapil on väga huvitav seis nii meeste kui ka naiste üldarvestuses.

Kui meestest on endale üldvõidu kindlustanud Dmitri Aristov (ta on ka vanuseklassi H18 võitja) ning naistest nooruke Aveli Uustalu, kes on vanuseklassi T-12 võitja, siis teisele ja kolmandale kohale on mõlemas absoluutkategoorias kolm pretendenti.

Meeste üldarvestuses on nendeks Aleksei Markov, Deniss Koðelev ning Heinrich Sillang. Kõikidel on seeriajooksu arvestuses sama punktisumma, seega juhul kui kõik need mehed kohale tulevad, on Püssi ringil oodata tõelist heitlust pääsemaks esikolmikusse.

Naiste üldarvestuses teisele ja kolmandale kohale pretendeerivad samuti kõik noored neiud: Ksenija Savtðenko, Helin Müüdla ning Saina Mamedova. Aga ainult sel juhul, kui nad kohale ilmuvad, kuna neil on praegu üksnes kolm osavõtukorda vajalikust neljast. Vastasel juhul võivad auhinnalised kohad minna meie maakonna aktiivsematele harrastusjooksjatele.

Kiirema noore arvestuses on kindel võitja Vane Vähk. Vanuseklassides enne viimast etappi on endale võidu kindlustanud Nastja Bogatarjova, Kristina Andronova, Allain-Marco Anton, Aveli Uustalu, Vane Vähk, Ave Uustalu, Dmitri Aristov, Mariliis Kurs, Sergei Tasimov, Kaja Jõemets, German Terehhov, Igor Ðkubel ning Tõnis Tamm.

Nelja etapi seisuga on selleaastasel Püssi seeriajooksul osalenud 151 jooksu- ja käimissõpra.

Viimase etapi start on kell 17.30 Püssi kultuurimaja juurest, alguses saavad rajale tillujooksjad, kell 17 starditakse 1,5 km ja kell 18 3 km distantsile. Pärast jooksu lõppu on kultuurimajas seeriavõistluse pidulik lõpetamine, enne autasustamist pooletunnine tantsukontsert Püssi kollektiivilt Primadonna.

JEVGENI SARRI

Eelmine:
Järgmine: