05.02.2009
Suusatamine

Täna lõpeb Alutaguse maratoni soodusregistreerimise viimane voor

Täna, neljapäeval, 5. veebruaril on viimane võimalus soodsa hinnaga registreeruda laupäeval, 7. veebruaril Pannjärvel alguse saavale Eesti pikamasuusatamise sarja Estoloppet kuuluvale 11. Alutaguse maratonile.Täna on aga kõik suusasõbrad oodatud Kohtla-Nõmmele.

Soodusregistreerimine toimub nii 40, 20 kui ka 2 km distantsile. Eelregistreerimine on vajalik selleks, et võistlus sujuvalt kulgeks. Nii on suurtel rahvaspordiüritustel võistluspäeval kohapeal registreerimine traditsiooniliselt palju kallim,kuigi alati leidub ka viimasel minutil “ree peale” tulijaid.

Infolingid leiate aadressilt: https://sportiv.ee/index.php?2/4642

Igaks juhuks kordame põhipunktid veelkord üle.

II etapi soodusregistreerimisel on osalustasud 350 krooni pikale (40 km) ja 200 krooni lühikesele (20 km) võistlusmaale. Pensionäridele ning 1992. a.ja hiljem sündinud suusatajatele on osalustasu 50%. 2 km osalustasu on eelregistreerimisel 25 krooni. Võistluspäeval on hinnad vastavalt 500, 300 ja 100 krooni.

500 m pikkusel tillusõidul osalustasu ei ole.

Kõik neli distantsi lähevad ka Alutaguse kolmikürituse kilometraaþi arvestusse.

Alutaguse maratoni korraldaja Robert Peets kirjutas kolmapäeva õhtul Eesti lumeinfo portaali Pannjärve alaküljel (http://sport.err.ee/lumeinfo.php?0&id=18) järgmist “11. Alutaguse Maratoni toimub laupäeval 7. veebruaril 40 ja 20 km ringidel klassikalises sõiduviisis. Rada üldiselt heas seisus, üksikutes kehvemates kohtades teeme homme labidatega mis vähegi teha annab. Täna käisin raja erinevates punktides ja rääkisin osade sportlastega, kes kogu raja läbi sõitsid, sellest järeldan, et starti võib ilmuda võistlussuusaga. Homme annan rajast täpsema ülevaate.”

Norra ilmajaama kodulehe andmetel on neljapäeva õhtul Pannjärve kandis oodata väikest lumesadu, reede ja laupäev onsademeteta. Külma on nii öösel kui ka päeval 6-9 kraadi. Laupäeva ehk maratonipäeva hommikul hakkab ilm soojenema ning maratoni finiðis peaks osalejaid juba ootama plusskraadid.

Täna õhtul on aga suusatajad oodatud Kohtla-Nõmmele, kus korraga kavas koguni kaks võistlust, infot saab suusakalendrist aadressil: https://sportiv.ee/index.php?2/878

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: