15.08.2015
Jalgpall

Täna kohtuvad Trans ja Kalev

Meistriliiga 23. vooru raames toimub täna kell 19 Ida-Virumaa derbi, kus kohtuvad tabeli kuues Narva Trans ja viies Sillamäe Kalev.

Kuigi klubid asetsevad järjestikustel tabeliridadel, on nende vahe tervelt kümme punkti Sillamäe kasuks. Lisaks on Trans teeninud viimasest kümnest omavahelisest liigamängust kõigest ühe punkti.

Eelmisest voorust on parem tulemus kaasa võtta Transil, kes võitis võõrsil Tallinna Florat 3:2, kuid kaotas derbi eel mitu mängijat. Marek Kaljumäe ja Tanel Tamberg teenisid võidumängus punase kaardi ning Maksim Lipin sai vigastada. Lisaks korjas 3-mängulise tehnilises alas viibimise keelu kohtunike peale röökinud Transi president Nikolai Burdakov.

Sillamäe on kaks eelmist kohtumist kaotanud, olles jäänud alla Florale ja Nõmme Kaljule.

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: “Olukord enne mängu on üsna raske. Meil on väga palju diskvalifitseeritud ning vigastatud mängijaid, seetõttu koosseis siiamaani ei ole kinnitatud. Sõltumata sellest, derbi on ikkagi derbi. Katsume saada positiivse tulemuse, eriti kodus.”

Kaitsja Roman Nesterovski: “Meie võit Flora vastu mõjutas meid väga positiivselt psühholoogilises mõttes, kuid kahjuks samuti vähendas meie koosseisu enne mängu Kaleviga. Kindlasti mängime võidule ning kutsume meie poolehoidjaid meid selles olulises mängus toetama.”

Sillamäe abitreener Vadim Dobiþa: “Derbi mängudesse on natuke teine suhtumine. Vastasseis on põhimõtteline. Mõlema võistkonna mängijad on väga hästi motiveeritud ja annavad ennast sada viiskümmend protsenti võidu saavutamiseks.”

Poolkaitsja Deniss Tjapkin: “Mängud Transi vastu on alati põnevad, rasked, aga samal ajal emotsioone täis. Meeleolu on positiivne ning sõidame Narva eesmärgiga võita.”

15. augustil kell 19.00 Narva Kreenholmi staadionil (26. Juuli tn 4, Narva)
JK Narva Trans – JK Sillamäe Kalev
Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Dmitri Vinogradov
Neljas kohtunik: Igor Kübarsepp
Lisakohtunikud: Miko Pupart, Dmitri Kulikov
Piletiinfo: Täispilet maksab 3 eurot, sooduspileti hind on 1 euro.

Kihlveokontorite koefitsiendid:

Transi võit – 3,10
Viik – 3,60
Sillamäe võit – 1,96

Huvitavaid fakte:

* Sillamäe võitis Transi hooaja esimeses omavahelises liigamängus 2:1 (17. Jaroslav Kvassov, 23. Aleksandr Dubõkin – 75. Volodõmõr Kilikevitð) ja teises 1:0 (75. Daniil Ratnikov).
* Pärast Sillamäe naasmist kõrgliigasse on Sillamäe võitnud meistriliigas 16 Ida-Virumaa derbit ja Trans 11, viigiliselt on lõppenud 3 mängu. Väravate vahe on Sillamäe kasuks 52:46.
Viimasest 10 omavahelisest liigamängust on 9 lõppenud Sillamäe võiduga ja 1 viigiga.
* Sillamäe on ainus klubi, kellelt Trans pole tänavu meistriliigas ühtki punkti saanud.
* Trans on teeninud tänavu meistriliigas kõige rohkem nii punaseid kui ka kollaseid kaarte, olles korjanud 10 eemaldamist ja 55 hoiatust. Sillamäe on võtnud 3 punast ja 41 kollast kaarti.
* Sillamäe on teeninud (23. vooru alguse seisuga) kõige rohkem penalteid – 7 (ja realiseerinud 6). Trans on teeninud (ja realiseerinud) 2 penaltit.
* Sillamäe kaitsja Igor Dudarev tähistas 3 päeva enne kohtumist oma 22. sünnipäeva; Sillamäe väravavahil Mihhail Starodubtsevil täitus mängueelsel päeval 33 eluaastat.

soccernet.ee

Eelmine:
Järgmine: