13.10.2012
Firmasisesed

Täna Jõhvis Virumaa korvpalliklubide vastasseis

Täna, 13. oktoobril kell 17 kohtuvad Jõhvi spordihallis sel hooajal Eesti meistriliigas esmakordselt liigat võiduga alustanud KK HITO ning topeltkaotuse ja võiduga alustanud eelmise hooaja pronks, üle-eelmise hooaja neljas ning kolm hooaega tagasi finaalis mänginud BC Rakvere Tarvas.

Pealtvaatajatele

Tänasest HITO – Tarvas mängust.
Püsti on Saku õlletelk! Paluks kaasa võtta sularaha, järgmistele mängudele loodame ka kaardiaparaadi üles panna.
Pealtvaatajatele: EKLi kaardite (VIP, Press, hoojajkaardid, mängija kaardid jms), eelmüügist ostetud piletite omanikud, HITO hooja pääsme lunastanud pääsevad üldjärjekorrata sisse esimese tasandi uksest.
Kohapeal pileti ostjad saavad sisse teise tasandi uksest (kus ka esiliiga mängule käis sisse.
Kohad pole nummerdatud: “Kes ees, see sees!”
Hilisem liikumine käib kõik teisel tasandil (avatud kaks ust).
Uksed avatakse kell 16. Mäng algab kell 17. Eelmüük on spordihallis avatud kella 10st.

Uksed avatakse kell 16, kuid pääsmeid (2 ja 4 eurot) saab soetada Jõhvi spordihallist eelmüügist juba kella 10st alates. Eelmüügist ostes saab õhtul saali ilma piletisabas seismata.

 Mõistagi tasub soetada endale hooajapääse, milleks tuleb tasuda 20 eurot KK HITO arveldusarvele 221055199541. Selgitusse panna “KK HITO KMLi toetus.” Selle eest saab vaadata kõiki klubi meistriliiga (vähemalt 16) ja teise liiga (vähemalt 15) kodumänge. Laekumine peab arvele olema hiljemalt mängupäeva kella 15ks (kuna mängupäevad on nädalavahetustel, siis nädalavahetuse ülekannete tõestamiseks tasuks kaasa võtta maksekorralduse printversioon). Hooajapääsme ostjatele antakse igal mängul nimekirja alusel mängu pääse.

 Kõikide pääsme ostjate vahel loositakse mängu vaheajal välja auhinnad, võitnud pileti numbrid ütleb teadustaja.

 Kindlasti tasub täna kohale tulla, sest lisaks sellele, et tegu on KK HITO alanud hooaja esimese kodumänguga, on pärast tänast HITOl kodumängudes kolmenädalaline paus, järgmise kodumängu peab HITO alles 3. novembril. Sellele järgneb tihedam võimalus meeskonda kodus näha, sest Jõhvis mängitakse ka 11. novembril (Valgaga) ja 18. novembril (Raplaga). Kahe esimese ringi ajakava: http://spordihall.johvisport.ee/index.php?id=103291 

Vastastest

BC Tarvas on vastastel kahes esimeses mängus lubanud sõbralikult visata 84 punkti. Kolmapäeval Tartus (samal päeval kui HITO alistas Raplas 71:63 Tyco Rapla) suutis TÜ/Rock läänevirulased hoida 77 punkti peal ning teenida korraga kaks võitu, sest nn suurklubide TÜ/Rock ja Kalev/Cramo kohtumiste tulemused lähevad põhiturniiril arvesse topelt – asjaolu, mis tulevikus statistikapidajatele on parajaks peavaluks.

Reedel ehk eile mängis BC Tarvas kodus KK Pärnu meeskonnaga ja sedakorda lõppes mäng tarvalaste 100:84 võiduga. 

Tartus viskas Tarvase kasuks 22 punkti ja võttis 7 lauapalli Reimo Tamm, 19 punkti ja 8 lauapalli sai kirja Juris Umbraðko ja 17 punkti viskas Maris Laksa. Kaks viimatinimetatut siis Läti päritoluga inimesed. Üks omapärane lääneviruvälismaalane on Tarvas ka, Tapal sündinud, kuid kuueaastaselt USAsse läinud ja seal väliseestlaseks sirgunud Renato Lindmets (http://www.kuulutaja.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=3316:renato-lindmets-eesti-mees-vooralt-maalt&catid=87:persoon) .

KK Pärnu vastu viskas Laksa 28 punkti, topeltduubliga sai hakkama Umbraðko, kes viskas 14 punkti ja võttis 11 lauapalli.

Ei saa mainimata jätta, et meeskonna ainsa keskmängijana alustas reedel algviiskus Mihkel Schleicher, pärast vahelejäänud hooaega platsile naasnud noor mängumees, kellel pole Jõhvist kõige paremad mälestused. Sida peaks teadma need, kes kaks hooaega tagasi juhtusid nägema A-klassi finaali autasustamist. Aga see selleks – kes vana asja meenutab, sellel lennaku medal kaelast ära.

 Mängu seitse küsimust

Kas Youtubes enam kui 8000 vaatamist saanud Jalmar Joosep Saar suudab taas mõne jooseptootsiliku viske (ühelt põlvelt) kolmese tagant teele saata? Treeningul proovides olevat tabavusprotsent 10. Moment mängus: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=io6Ow3ef37k

 Kas seekord hakkab tööle basket.ee online-programm? Kolmapäeval Raplas mänguinfot ta ei jaganud ning internetihuvilistel oli ainsaks väljapääsuks HITO FB lehekülg. Aitäh kõigile, kes aitäh ütlesid!

 Milliseks kujunevad kihlveokontorite seekordsed suhted? Eelmisel korral paar suuremat kontorit ei lubanud isegi Raplale panustada, kuna pidasid Rapla võitu ainuvõimalikuks, üks kontor pani koefitsendiks armulised 1,01. Samas pani KK HITO duublis mängiv Rasmus Luud 3 eurot HITO võidule ja teenis selle 11kordselt tagasi.

 Kas Siim Laur kogub taas üleplatsimehena enim punkte? Ja kas enam ei nimetata teda mõni portaal Siim Lutsuks, kes teatavasti lööb palli jalaga.

 Kui HITO peaks võitma, siis kas saadakse nädalavahetuse suurim võit? Avavooru 8 punktiline (71:63) võit Rapla üle oli nelja mängu peale suurim ülekaal (Rock – Tarvas 84:77, KK Pärnu – Valga 84:81, Kalev – TTÜ KK 75:77). Nädalavahetuse mängudest mängisid reedel lisaks Tarvas – Pärnule (100:84) ka Valga KK – TTÜ KK (88:81) ja Tallinna Kalev – BC Kalev/Cramo (74:82), pühapäeval mängivad TTÜ KK – TÜ/Rock.

 Mitu tehnilist vastased saavad? Raplas sai Rapla meeskond kaks tehnilist, neist teise nn pingi tehnilise meeskonna esindaja kohtuniku aadressil tehtud sõnavõtu eest, mille tulemusena peatati 2.59 enne lõppu väljakuperemeeste ründeõigus. Hitolased realiseerisid kaks vabaviset ja veel lisaks lõpetati ka resultatiivselt rünnak ning Rapla 55:57 kaotusseis muutus 55:61ks.

 Kas fännibussiga kohale tulevad Rakvere fännid suudavad jätta muljet, et Rakvere mängib kodusaalis või toovad idavirulased ka oma atribuudid taas lagedale nagu nad on seda teinud kaks aastat tagasi kuldses A-vanuseklassi finaalis? Fänlus on oluline ja kes soovib hakata idavirulaste fännklubi eestvedajaks võiks endast märku anda. Tööpõld on lai.

HFB

Eelmine:
Järgmine: