06.10.2009
Firmasisesed

Täna Jõhvis Tartu Rock vs Tallinna Kalev

Eesti korvpallikarikavõistlustel toimuvad teisipäeval Jõhvi spordihallis kaks veerandfinaalkohtumist, sealhulgas on kavas eelmisel hooajal palju kirgi kütnud TÜ/Rocki ja Tallinna Kalevi vastasseis. TÄNA KELLA 8-15ni SAAB OSTA PILETI EELMÜÜGIST SOODUSHINNAGA.

Ka eelmisel hooajal olid TÜ/Rock ja BC Pirita järglaseks olev Tallinna Kalev (mitte ajada segi TÜ/Rockiga Eesti esiklubi tiitli pärast kempleva BC Kalev/Cramoga) vastamisi karikavõistluste veerandfinaalis ja siis sai Tallinna Kalev üllatuslikult võidu. Kes võidab seekord, seda saab vaadata Jõhvi hallis teisipäeval kell 20 algavas mängus.

Päeva esimeses, kell 18 algavas “soojendus”kohtumises on vastamisi Kuremaa SK/Tartu PK ja KK Pärnu.

Päevapilet (selle eest näeb kaht mängu) maksab eelmüügis (Jõhvi spordihall on argipäevadel avatud kella 8-22) täiskasvanutele 70 ja lastele 40 krooni. Eelmüük lõpeb 6. oktoobril kell 15. Pärast seda on pileti hinnaks vastavalt 100 ja 50 krooni. Pileti ostnud pealtvaatajate vahel loositakse välja hulgaliselt auhindu.

Korraldajate sõnul piletimüük proovikiviks korvpallisõpradele, sest kuna selliste mängude saamise eest tuleb alaliidule maksta ja üks vähestest tuluallikatest on piletimüük, siis sõltub paljuski sellest mängupäevast, kas tulevikus on Jõhvi võimalik tuua veel sellise tasemega mänge.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: