13.01.2012
Firmasisesed

Täna Jõhvis kavas Virumaa hõbedamäng

Täna õhtul kell 20 peetakse Jõhvi spordihallis Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumine, kus vastamisi on Ida-Virumaa esindusklubi KK Hito/Jõhvi ja Lääne-Virumaa tugevuselt teine korvpallimeeskond Tamsalu Los Toros/Simuna Ivax.

Reedese seisuga on mõlemad meeskonnad A-tugevusgrupi tabelis üheksa meeskonna seas esikolmikus, Hito/Jõhvi on 5 võidu ja 1 kaotusega esimene ning Tamsalu 4 võidu ja 2 kaotusega teine.

Nende vahele mahub 5 võitu ja 2 kaotust omav Rapla KK II, kellega hitolased mängisid viimati omapärase mängu koduväljakul. Hoolimata sellest, et tegu oli liidrite kohtumisega, said idavirulased teatavasti koguni 114:66 võidu. Tamsalu mängis viimati meeskonnaga Räpina Kotkad ja võitis 81:73.

Kuna Virumaalt mängib meistriliigas Rakvere Tarvas, siis tänase mängu näol on sisuliselt tegu Virumaa hõbemedalimänguga. Möödunud hooajal jäid meeskondade omavahelised mängud 3:1 Tamsalu meeskonna kasuks. Põhiturniiril sai kaks võitu Tamsalu, kes 29. oktoobril Jõhvis oli lõpuks neljakesi jäänud vastasest parem 85:84, ja 3. detsembril Tamsalus võideti idavirulased 97:82. Play-off´is kohtuti alustuseks 10. aprillil Tamsalus, kus läänevirulased võitsid 71:69, viis päeva hiljem Jõhvis tegid aga hitolased kõik selgeks avapoolajal, mis võideti 58:37, ning lõpunumbrid 94:81 tähendasid, et poolfinaali pääses Hito, kes lõpuks sai teatavasti kolmanda koha medalid.

HITO/Jõhvi mängud: http://spordihall.johvisport.ee/index.php?id=103276 

Täna mängitakse Eesti korvpallimeistrivõistlustel ka Iisakus, kus samuti kell 20 on teise liiga B-tugevusgrupis vastamisi Iisaku KK ja Vasalemma/Keila KK, kes jagavad B-tugevusgrupis 2.-3. kohta.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: