12.11.2010
Firmasisesed

Täna Jõhvis kaks korvpallilahingut

Eesti korvpallimeistrivõistlustel peab KK Hito täna õhtul Jõhvi spordihallis kaks kohtumist, kell 17.40 mängitakse A-vanuseklassi eliitsarjas ja kell 20 algab esiliiga kohtumine. Kõik korvpallisõbrad on oodatud idavirulastele kaasa elama.

A-klassi (s. 1992. a ja hiljem) meistrivõistluste eliitgrupis on KK Hito ainus, kes seitsme vooru järel ehk kaks vooru enne esimese ringi lõppu pole veel ühtegi mängu kaotanud. Lisaks tänasele vastasele Parksepa SK/Võru meeskonnale on neil mängimata veel KK Pärnuga. Kui Parksepa on 0 võidu ja 7 kaotusega tabelis viimasel kohal, siis KK Pärnu on seni kaotanud vaid ühe mängu ja sellega on nad Hito peamised konkurendid põhiturniiri võidule. Kui meistrisarjas kohtub Hito Pärnuga eeloleval esmaspäeval võõrsil, siis hooaja esimese poole ühes olulisemas kohtumises ollakse Pärnuga taas vastamisi 24. novembril Eesti A-klassi karikasarja veerandfinaalis, mis peetakse Jõhvi spordihallis.

Tänase õhtu peakohtumises on KK Hito vastaseks Tallinna Swedbank, keda avaringis võõrsil 85:67 (statistika http://www.basket.ee/index.php?mid=24&section=boxscore&gid=2011002015) võideti. Sama suur võit tõstaks KK Hito tabelis esikohale, sest liidriks oleval Rapla KK/Stipendil on 5 võitu ja 2 kaotust ning korvide vahe +74, Hitol on enne seitsmenda vooru kohtumist 4 võitu ja 2 kaotust ja korvide vahe +59.

Tabeliseis on C-alagrupis väga tihe, seda enam, et neljapäeval alistas Elion/Corle (nädal varem olid nad Hitole suurelt kaotanud) üllatuslikult Rapla KK/Stipendi 83:71. Enne tänaseid mänge Hito – Swedbank ja Tamsalu – BC Kalev/G4S on tabeliseis selline: 1. Rapla 5 võitu – 2 kaotust, 2. KK Hito 4-2, 3. Tamsalu 3-4, 4. Elion/Corle 3-4, 5.-6. BC Kalev/G4S ja Swedbank 2-4. Seega on kõikidel meeskondadel võimalik jõuda esimese etapi lõpuks kolme parema hulka, mis kindlustaks teiseks etapiks koha tugevamas grupis. Samuti ei saa ükski kuuest meeskonnast end turvaliselt tunda, sest keegi endale edasipääsukohta kindlustanud veel ei ole.

Hito esiliiga meeskond on pärast tänast võistlustules juba pühapäeval, kui Tallinnas kohtutakse BC Kalev/G4S meeskonnaga. Pärast seda on Hitol esiliigas 12päevane paus ning 26. novembril on Jõhvi spordihallis oodata põnevuslahingut, kus vastamisi on KK Hito – Rapla KK/Stipend. Esimese etapi viimases voorus kohtub Hito 3. detsembril võõrsil Tamsalu Los Toros/Puukeskus meeskonnaga.

Hito – Swedbank mängu voldik: http://www.johvisport.ee/data/hitovoldik_1_121110.pdf

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: