11.07.2014
Jalgpall

Täna Jõhvis FC Lokomotiv – Paide linnameeskond

Eesti jalgpallimeistrivõistluste kõrgemas Premium liigas algab hooaja teine pool ehk kolmas ring. 19. vooru kohtumistest esimene peetake reedel kell 19 Jõhvi jalgpallistaadionil, kus vastamisi on kohalik FC Lokomotiv ja Paide linnameeskond.

Jalgpalliliidu eelvaade

SELG VASTU SEINA: LOKOMOTIVI AINSAKS EESMÄRGIKS 3 PUNKTI!

Premium liiga hooaeg on jõudnud poole peale ning Jõhvi Lokomotivi mängijatel pole kindlasti rõõmus tabeliseisu vaadata. Saldoks kolm viiki ja kolm punkti ning viimane koht.

Kui tahetakse liigasse püsima jääda, siis ei saa samas vaimus jätkata, tuleb punkte noppida ning alustuseks peetakse jahti kuuendal kohal asuvale Paide Linnameeskonnale. Sel hooajal on Paide Jõhvi Lokomotivi alistanud koduväljakul 3:0 ning võõrsil 2:1. Kas jätkatakse Jõhvilt punktide võtmisega või suudavad ida-virulased esmakordselt kesk-eestlastega võrdväärselt mürada? Vastuste saamiseks tuleb minna staadionile või jälgida otseülekannet Premium liiga kodulehelt.

Lokomotivi treener Andrei Ðkaleta: „Ees ootab kindlasti raske kohtumine Paidega, sest mõlemad meeskonnad tahavad 3 punkti saada. Oleme mänguks korralikult ette valmistanud ning ei lähe sirgete jalgadega seisma, vaid tahame võidupunkte.”

Jõhvi väravavaht Valeri Smelkov: „Ees ootab väga võitluslik mäng. Meie ainsaks eesmärgiks on kolm võidupunkti.”

Paide peatreener Meelis Rooba: „Paide vastaseks on Jõhvi, kellega viimane omavaheline mäng oli väga pingeline. Teame kohalikke olusid, mis muudavad mängu raskemaks. Arvestame, et peame tegema väga suure pingutuse, et Jõhvist kolme punktiga tagasi tulla!”

Väljakukohtunik: Juri Frischer   
Abikohtunikud: Aron Härsing, Artur Telling
4. kohtunik: Toomas Nõmmiste   
Mängu inspektor:Margus Kröönström

Kõik mängud ka TVs nähtavad

9. vooru kõiki kohtumisi näeb otseülekandes. Otsa teeb lahti Jõhvi FC Lokomotivi ja Paide Linnameeskonna vastassseis, mida vahendavad premiumliiga.ee ja jalgpall.ee.

Premium liiga 19. vooru otseülekanded
Reede, 11. juuli kell 19:00 Jõhvi FC Lokomotiv – Paide Linnameeskond (premiumliiga.ee, jalgpall.ee – kommenteerivad Rene Kundla ja Marko Rooden)
Laupäev, 12. juuli kell 19:00 Tallinna FC Levadia – Narva JK Trans (ETV2 ja otse.err.ee – kommenteerivad Alvar Tiisler ja Marko Pärnpuu)
Pühapäev, 13. juuli kell 19:00 Tallinna FC Infonet – JK Tallinna Kalev (premiumliiga.ee, jalgpall.ee – kommenteerivad Siim Kera ja Dmitri Skiperski)
Esmaspäev, 14. juuli kell 18:00 Nõmme Kalju FC – Tartu JK Tammeka (sport.err.ee – kommenteerivad Joel-Rasmus Remmel ja Martin Reim)
Esmaspäev, 14. juuli kell 20:30 Tallinna FC Flora – JK Sillamäe Kalev (Postimees.ee – kommenteerivad Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg)

jalgpall.ee/sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: