12.04.2017
Disc-golf

Täna algavad nädalamängud

Täna, 12. aprillil peetakse Illukal esimene discgolfi nädalamängude sarja etapp. Sari lõpeb 1. oktoobril.

lutaguse Trilogy nädalamängude juhend

Korraldaja: MTÜ Alutaguse Eagle
Toimumise aeg*:
12.04.2017 – 01.10.2017
Iga nädala kolmapäeval kell 18.30
*korraldajal on õigus teha muudatusi ajakavas ja toimumise kohas.
Toimumise koht:
Võisteldakse erinevates Ida-Virumaa discgolfi parkides. Enne igat võistlust teatab korraldaja vähemalt viis päeva enne võistluse algust, kus toimub järgmine etapp.
Olemas olevad discgolfi pargid:
Alutaguse discgolfi park
Voka discgolfi park
Mäetaguse Mõisa discgolfi park
Kabelimetsa discgolfi park
Illuka discgolfi park
Mäetaguse puhkeala discgolfi park
Registreerimine:
Registreerimine toimub aadressil: https://skoorin.com/?u=scorecard&ID=391428 või kohapeal 30 minutit enne võistluse algust
Osavõtutasu:
Osavõtumaks on 3€, Alutaguse Eagle liikmele 2€
Osavõtumaks sisaldab Hole-in-One poti 1€
Reeglid ja võistlussüsteem
Mängitakse PDGA (Professional Disc Golf Association) reeglite järgi.
Igal etapil mängitakse 18-22 korvi (9 korvilistel radadel 2 ringi). Viigilise tulemuse korral mängitakse esikolmiku väljaselgitamiseks CTP (ühe viskega korvile lähemal). Pärast igat etappi jagatakse viiele esimesele handicap punkte (esimene koht saab 5, teine koht 4 jne), mis liidetakse igal järgmisel etapil mängija skoorile. Mängitakse ühes võistlus klassis, välja arvatud nädalamängude finaalis, mis toimub hooaja lõpus (aeg selgub augusti kuus), kus selgitatakse võitjad nii meeste kui naiste arvestuses. Finaali pääseb üldarvestuse tabeli põhjal 8 parimat meest ja naist, kellest moodustatakse playoffi paarid vastavalt playoff süsteemile. Finaalis mängitakse skin süsteemiga (igat korvi loetakse eraldi, kui mängija A läbib raja 3 viskega ja mängija B 4 viskega, siis  mängija A saab ühe punkti, võidab see mängija, kes terve raja lõpus on kogunud rohkem punkte).
Kõik mängijad osalevad Hole-in-One (ühe viskega korvi) mängus. Summa makstakse välja 100% ulatuses, kui mängija viskab võistluse käigus hole-in-one. Kui võistluse käigus visatakse mitu hole-in-one, siis jagatakse summa mängijate vahel laiali.

Autasustamine
Kui nädalamängust võtab osa kuni 15 mängijat, autasustatakse ainult esikohta. 16-20 mängijat esi-ja teist kohta ning 21 ja enam mängija puhul esikolmikut. Kui naissoost osalejaid on 5 või enam, autasustatakse eraldi ka naiste klassis osalejate võitjat. Auhinnad on mitterahalised.

Lisainfo:
Alutaguseeagle@gmail.com
Timo Juursalu        +372 56153600
Hristo Neiland        +372 58021380

Eelmine:
Järgmine: