27.12.2006
Jalgpall

Tamme Auto tõi võidu Ida-Virumaale

Traditsioonilise Eesti Jalgpalliliidu aastalõpu saalijalgpalliturniiride sari algas 21. detsembril, Ida-Virumaa võistkondadest oli esimesena võidukas Kiviõli Tamme Auto, kes kolmapäeval võitis teise liiga turniiri.

Saatuse tahtel said kaks alagrupist edasi jõudnud Ida-Virumaa meeskonda kokku kohe poolfinaalis ning Kiviõli Tamme Auto alistas Silamäe Kalevi 3:0. Teises poolfinaalis oli Tallinna Kalev II parem Paide FC Florast. Finaalis normaalaeg väravaid ei toonud, penaltiteseeria järel sai võidu 3:2 Tamme Auto. Ka 3.-4. koha kohtumises läks vaja penalteid, kui selles mängus lõppes normaalaeg 2:2, siis penaltiteseeria lõppes 2:1 Sillamäe kasuks, kellele ka kolmas koht.

Parima väravaküti tiitel läks Ilja Krivoðeile (Tamme Auto), kelle arvele kanti 3 tabamust. Parima väravavahi tiitli sai Sillamäe puurivaht Mihhail Starodubtsev.

Turniiri tulemused: http://jalgpall.struktuur.ee/1624

Eelnevalt oli peetud üheksa turniiri ja Ida-Virumaa meeskonnad jõudsid medalimängudele kahel korral. III liiga esimesel turniiril oli teine Kohtla-Järve JK Alko, kes finaalis kaotas Kuusalu SK rada meeskonnale 0:2. III liiga teisel turniiril kaotas Aseri Flexa pronksimängus JK Tondile 1:3.

Kõikide turniiride tulemused: http://jalgpall.struktuur.ee/1593

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: