22.07.2008
Poks

Tallinnas kohtuvad Baltimaade poksijuhid

24. ja 25. juulil toimub Tallinnas Eesti, Läti ja Leedu poksijuhtide kohtumine. Eesti Poksiliidu presidendi Kalev Kallo sõnul on kohtumise eesmärgiks kavandada poksiliitude koostööd olümpiapoksi arenguks ning allkirjastada leping kolme riigi meeskondlike poksimeistrivõistluste läbiviimiseks aastatel 2008-2010. Esimesed võistlused toimuvad sel sügisel Kohtla-Järvel.

“Balti riikide sarnane ajalugu on heaks aluseks igakülgsele koostööle,” leiab Eesti Poksiliidu peasekretär ning meeskondlike meistrivõistluste korraldamise initsiaator Darja Saar. “Meil on oma naabritelt palju õppida, samas on ka Eesti viimaste aastate panus olümpiapoksi arengusse nimetamisväärne,” lisas Saar.

24. 07. Tallinnas Suur-Karja 17 asuvas Savoy Boutique Hotellis toimuval poksijuhtide kohtumisel osalevad Eesti Poksiliidu president Kalev Kallo ning peasekretär Darja Saar, Läti Poksiföderatsiooni president president Nils Zuravlovs ja asepresident Vadims Berjazins ning Leedu Amatöörpoksi Föderatsiooni president Rimantas Rutkauskas ja peasekretär Vitatutas Sinkevicus. Kohtutakse ka Eesti Olümpiakomitee peasekretäri Toomas Tõnisega.

25.07. kell 11.00 kirjutatakse Savoy Boutique Hotellis alla riikide meeskondlike poksimeistrivõistluste läbiviimise korda sätestavale lepingule ning toimub pressikonverents.
Viimased Baltimaade poksimeistrivõistlused toimusid 1970. aastate lõpus. Esimesed Balti riikide poksimeistrivõistlused XXI sajandil toimuvad 25.-28. septembril 2008. Kohtla-Järvel.

Sportnet.ee

Eelmine:
Järgmine: