05.03.2017

Talimängudel edukamad Jõhvi, Kiviõli ja Iisaku

Valgas toimuvatel 13. Eestimaa talimängudel on Ida-Virumaa omavalitsustest edukamana esinenud Jõhvi, Kiviõli ja Iisaku. Maakondadest sai Ida-Virumaa neljanda koha, alavõit saadi maakondlikus arvestuses vabamaadluses ja laskesuusatamises. Omavalitsustest oli kõrgeim koht Jõhvi alavõit males.

Suurtest linnadest (üle 10 000 elaniku) sai Jõhvi vallasisese linnana Tartu järel ja Rakvere ees teise koha. Aladest oli Jõhvi jaoks edukaim male, kus saavutati esikoht, murdmasuusatamises oldi neljandad, meeste korvpallis viiendad ja mäesuusatamises kaheksandad.

Väiksestest linnadest oli Kiviõli kolmas, ettepoole jõudsid Põlva ja Kärdla. Kiviõli edukaim ala oli mäesuusatamine, kus saavutati võistkondlik kolmas koht.

Ida-Virumaa valdadest saavutas Iisaku väikeste (kuni 2000 elanikku) arvestuses kolmanda koha. Eelmised kuus talimängu võitnud Mäetaguse pidi sel korral leppima neljanda kohaga.

Maakondade arvestuses sai Ida-Virumaa sarnaselt eelmistele talimängudele neljanda koha. Ida-Virumaa sai alavõidu laskesuusatamises ja vabamaadluses, teine koht kuulus Ida-Virumaale jäähokis ja kolmas koht males.

Idavirulaste paremad tulemused leiate nendest uudistest

Reedene uudis: https://sportiv.ee/index.php?2/16261
Laupäevane uudis: https://sportiv.ee/index.php?2/16263
Pühapäevane uudis: https://sportiv.ee/index.php?2/16265

Tulemused: http://www.joud.ee/est/g79s3968

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: