Talimängude alagrupiturniiride keskus on Jõhvis

Eestimaa valdade talimängude alagrupiturniiridest peetakse vaid Jõhvis kõikide alade eelvõistlus.

Eelturniiridel selgitatakse finaalturniirile pääsejad meeste ja naiste korvpallis, males, kabes ja lauatennises.

15. jaanuaril Jõhvi spordihallis võistlevad järgmised võistkonnad.

Meeste korvpall: A-alagrupis Tabivere (eelmiste talimängude 11.), Viimsi (24.) ja Mäetaguse (35.) ning B-alagrupis Jõhvi (13.), Luunja (15.) ja talimängude debütant Kohtla-Nõmme. Mõlemast alagrupist pääseb kaks paremat poolfinaali, finaalturniirile pääseb igast kuuest grupist kaks paremat.

Naiste korvpall: A-alagrupis Tähtvere (1.), Ambla (10.), Mäetaguse (-) ja B-alagrupis Rapla (4.), Imavere (7.), Jõhvi (-) ja Haljala (-). Ka naistel järgnevad alagrupimängudele poolfinaalid, kusjuures finaalturniirile pääsevad mõlemast grupist kolm naiskonda.

Kabes ja males pääseb grupist edasi kolm paremat ning lauatennises neli paremat. Kõigil kolmel alal on võistkonnad jagatud nelja alagruppi.

Kabe: Luunja (1.), Jõhvi (5.), Mäetaguse (16.), Kohtla-Nõmme (-), Haljala (-).

Male: Luunja (8.), Jõhvi (9.), Viimsi (11.),Mäetaguse (13.), Kohtla-Nõmme (-), Haljala (-).

Lauatennis: Viimsi (2.), Luunja (5.), Jõhvi (12.), Mäetaguse (20.), Kohtla-Nõmme (-), Haljala (-).

Lisaks Jõhvis esinevatele Jõhvile, Mäetagusele ja Kohtla-Nõmmele on Ida-Virumaalt välja pannud võistkonna veel Toila, kes meeste korvpalliga jõudis tänu eelmise turniiri edukale esinemisele finaalturniirile, kuid eelturniiril osaletakse teise meeskonnaga, kes mängib Tamsalus. Eelmisel turniiril naiste korvpallis 14.koha saanud Toila naiskond mängib seekord alagrupiturniiril Võrus.

Valdade talimängude finaalturniir peetakse 26. ja 27. veebruaril Lähtel. Seal võistlevad meeste korvpallis 16 ja naiste korvpallis 6 võistkonda, lauatennises 16 võistkonda ning males ja kabes 12 võistkonda. Lisaks võisteldakse suusatamises.

Erileht: http://www.joud.ee/est/g78s1634

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: