Täiendkoolitus võrkpallitreeneritele

26. ja 27. mail toimub kahepäevane veebipõhine täiendkoolitus, mille viivad läbi Eesti meeste koondise treenerid Cédric Énard, Loïc Geiler, Oliver Lüütsepp ja Alar Rikberg.

Koolituse eest saab 8 täiendkoolituse tundi ning koolituse osalustasu on 25 eurot. Organiseerime omalt poolt ka inglise keelsele osale keeleseadust järgides kodumaise tõlke.  Koolitus on üks tervik ja ainult poolel koolitusel osalemise võimalust pole.
Endiselt on oodatud kõik küsimused treeneritele meili kaudu otse minule või siis koolituse ajal juba onlines.
Täpsem info on all olevas uudises olemas:
Rahvusmeeskonna treenerid viivad 26.-27. mail läbi veebipõhise täiendkoolituse
Eesti Võrkpalli Liit korraldab treeneritele 26. ja 27. mail kahepäevase täiendkoolituse veebikeskkonnas Zoom, mille viivad läbi Eesti meeste koondise treenerid Cédric Énard, Loïc Geiler, Oliver Lüütsepp ja Alar Rikberg.
Rahvusmeeskonna uus peatreener Cédric Énard juhendab alates 2018. aastast Saksamaa esiklubi Berliini Recycling Volley. Möödunud hooajal võideti Berliiniga ka Saksamaa meistritiitel. Varem on ta juhendanud Prantsusmaa klubisid Toulouse´i ja Tours´i, viimasega tuli 2017. aastal ka Prantsusmaa meistriks. Alates 2017. aastast kuni eelmise aasta lõpuni tegutses Enard ka Prantsusmaa rahvusmeeskonna abitreenerina.
Koondise abitreener Loïc Geiler on endine tippmängija, kes on Prantsusmaa koondise eest pidanud 40 kohtumist. Alates 2014. aastast on töötanud peatreenerina Prantsusmaa esiliigas Frejus´ klubis.
Teine abitreener Oliver Lüütsepp on peatreenerina juhendanud Eestis Bigbank Tartut, viimasel hooajal oli ta Soome kõrgliigaklubi Akaa-Volley peatreener, kus jätkab ka järgmisel hooajal. Lisaks oli Lüütsepp Eesti rahvusnaiskonna abitreener.
Alar Rikberg oli eelmise peatreeneri Gheorghe Cretu kõrval pikalt meeste koondise statistik, lisaks on ta Cretuga töötanud Poola ja Venemaa klubide juures statistiku ja treenerina (Lubini Cuprum, Rzeszowi Asseco Resovia, Belgorodi Belogorje). Viimasel hooajal oli Rikberg Bigbank Tartu abitreener.
Koolituse ajakava:
Teisipäev, 26. mai
10:30-12:00 Cédric Enard “Break point-servi ja bloki-kaitse organiseerimine”
12:30-14:00 Alar Rikberg “Taktika ja analüüs”
Kolmapäev, 27. mai
10:30-12:00 Oliver Lüütsepp “Rünnaku julgestamine ja ründamine korrektse bloki vastu”
12:30-14:00 Loïc Geiler “Rütm ja ajastus võrkpallis”
Koolituse eest saavad osalejad ka 8 täiendkoolituse tundi.
Koolituse hind on 25 eurot ja osalustasu saab maksta Piletikeskuse kaudu SIIN. Registreerimine kestab kuni 24. maini.
Koolitus toimub keskkonnas Zoom: https://zoom.us/. Osalemiseks tuleb seal endale tasuta konto luua. Koolituse sissepääsu parool saadetakse osalejatele 25. mail e-mailile.
Uudis koolituse kohta on siin: http://www.volley.ee/rahvusmeeskonna-treenerid-viivad-26-27-mail-labi-veebipohise-taiendkoolituse
Lisainfo:
Rando Soome
+ 372 53 429052
rando@volley.ee
sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: