13.07.2008
Jalgrattasport

Taavi Selder võitis Hansapanga etapi Mäetagusel

Mäetagusel peeti 12 juulil Hansapanga mägirattasarja neljas etapp. Vihmast märjal, libedal ja tehnilisel rajal oli konkurentsitult parim meie maakonna parim jalgrattur Taavi Selder Alexela Agency teamist. Taavi edestas teiseks jäänud Tauri Selderit (Sundstrand-Jõhvi RK)5 minuti ja 40 sekundiga.

Kolmas oli Siim Holtsmann Hawaii Expressist ja Rainer Vaitmaa Jõhvi Sundstrandist oli viies. Võistluse rajameister Kristjan Koppel katkestas käiguvahetaja purunemise tõttu. Kahjuks ei osalenud Mäetagusel vendade Selderite põhikonkurendid ning nii jäi nägemata, et mis seisus on teised mägiratturid nädal enne Eesti meistrivõistlusi.

Naiste eliitklassis võitis Maris Nurm (Sundstrand-Jõhvi RK). Teine oli siin Liisi Rist KJK-st ja kolmas Jaanika Kurgjärv JK Tammest.

Jõhvi-Sundstrandile tõid esikolmiku kohti veel Kaireen Käen, kes sai M8-N10 vanuseklassis kolmanda koha ning M10-N12 vanuseklassis võtsid kaksikvõidu Marten Jõeäär ja Laura Kuusemets. Jõeäärele oli see juba kolmas etapivõit. Hinnatava kuuenda koha M14-N16 vanuste võidusõitjate hulgas sai Ainar Elberg. Kõige väiksemate  laste M6-N8 sõidus, kus starti tuli kaks last, sai Mario Kivil teise koha.

Mäetagusel startis kokku sadakond jalgratturit.

PEEP KIVIL,
Jõhvi RK/Sundstrand

Eelmine:
Järgmine: