10.06.2007
Jalgrattasport

Taavi Selder Jõhvi rattamaratonil kolmas

Pühapäeval sõideti neljas Jõhvi Rattamaraton, mille stardi ja finiðikeskus oli tänavusel maratonil toodud Pannjärve Tervise ja Spordikeskusse. Põhisõidus tuli läbida 2×21 km pikkust ringi. Peakohtunik Anti Treier andis stardikäskluse ja kohe sööstsid ratturid rajale. Veenva edumaaga saabus finisisse esimesena Martin Loo Alexela Pro Teamist.

Teisena jõudis kohale Rein Taaramäe, kes on tuule tiibadesse saanud  klubi  Viko treeneri Erich Perneri käe alt,  on Prantsusmaal maanteesõidus sel hooajal korda saatnud imelisi sõite. Kolmandana jõudis pärale jällegi Alexela Pro Teami rattur, Ida-Virumaa taustaga Taavi Selder, kes päev varem oli saanud esikoha Sillamäe rattarallil (protokoll>>>). Üldreas seitsmendana lõpetas juunioride klassi võitja Gabriel Leppik Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist.

Sama palju kohti edasi jõudis kohale meie esimene naisteklassi proff Itaaliast Grete Treier, kes kodumail võistleb Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi värvides. Üpriski kaua tuli oodata kui kohale jõudis naisteklassi teine Maaris Meier Alexela Pro Teamist, mis näitabki meie esiratturi taset.  Ja pisut hiljem ka naisteklassi kolmas Laura Lepasalu Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist.

Lühemalt sõidumaal (1×21 km) saabus esimesena M-14 klassi võitja Henry Rebane Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubist. Samalajal aga kui suuremad ratturid olid stardifinishilinnakust kaugel maratonirajal sõitsid lapsed oma mini ja tillumaratone.

JÜRI KALMUS/Sportnet.ee

 

Eelmine:
Järgmine: