18.04.2018
Raha

Swedbank kuulutab välja noorte liikumis- ja spordiprogrammide taotlusvooru

Swedbank kuulutab välja taotlusvooru, kuhu oodatakse 15. maiks laste ja noorte liikumis- ning spordiprogrammide rahastustaotlusi.

Juba kolmandat aastat on võimalik taotleda Swedbankilt rahastust noorte liikumis- ning spordiprogrammide elluviimiseks. Sellel aastal on toetusfondi suuruseks 25 000 eurot. Raha läheb väljajagamisele, kui 15. maiks saabub piisaval hulgal tingimustele vastavaid taotlusi.
Rahastusele on oodatud kandideerima Eesti laste ning noorte liikumisharjumuste ja spordi edendamisega tegelevad erinevad organisatsioonid ja nende juba toimivad või uued programmid ja algatused. Oluline on, et noorteprogrammil oleks sihtrühmale senise või tulevikus planeeritud tegevuse tulemusena võimalikult suur mõju. Võimalusel võiksid olla kaasatud erinevad regioonid ning tänase seisuga rohkem ja/või põhjalikumalt hõivamist vajavad sihtrühmad.
Rahastusotsustes soovime olla paindlikud, lähtuda reaalsetest vajadustest ning arvestada laekuvate taotluste eripäradega. Sellest tulenevalt võib toetust taotleda konkreetsele programmile täies mahus või osaliselt, suurema eelarvega tegevuse mingile osale. Võib esitada mitu eelarve versiooni, kui see on hästi põhjendatud ja kompaktselt esitatud.
Lisatud taotlusankeeti ootame täidetud kujul hiljemalt 15. mai õhtuks aadressile: spordiklubi@swedbank.ee Toetusotsused teeb Swedbanki Spordiklubi liikmetest koosnev hindamiskomisjon maikuu lõpuks.
Noortespordi taotlusvorm

Eelmine:
Järgmine: