27.02.2017
Raha

Swedbank kuulutab välja noorte liikumis-ja spordiprogrammide taotlusvooru

Swedbank kuulutab välja taotlusvooru, kuhu oodatakse 20. märtsiks laste ja noorte liikumis-ning spordiprogrammide rahastustaotlusi.

Juba teist aastat on võimalik taotleda Swedbankilt rahastust noorte liikumis-ning spordiprogrammide elluviimiseks ning sellel aastal on toetusfondi suuruseks 40 000 eurot. Raha läheb maikuus väljajagamisele, kui 20. märtsiks saabub piisaval hulgal/mahus allolevatele tingimustele vastavaid taotlusi.

Rahastusele on oodatud kandideerima Eesti laste ning noorte liikumisharjumuste ja spordi edendamisega tegelevad erinevad organisatsioonid ja nende juba toimivad või uued programmid ja algatused. Oluline on, et noorteprogrammil oleks sihtrühmale senise või tulevikus planeeritud tegevuse tulemusena võimalikult suur mõju. Võimalusel võiksid olla kaasatud erinevad regioonid ning tänase seisuga rohkem ja/või põhjalikumalt hõivamist vajavad sihtrühmad.

Rahastusotsustes soovime olla paindlikud, lähtuda reaalsetest vajadustest ning arvestada laekuvate taotluste eripäradega. Sellest tulenevalt võib toetust taotleda konkreetsele programmile täies mahus või osaliselt, suurema eelarvega tegevuse mingile osale. Võib esitada mitu eelarve versiooni, kui see on hästi põhjendatud ja kompaktselt esitatud.

Lisatud taotlusankeeti ootame täidetud kujul hiljemalt 20. märtsi õhtuks aadressile: ave.mellik@swedbank.ee. Toetusotsused saavad Swedbanki töötajatest koosneva þürii poolt tehtud aprilli lõpuks.

Toetustegevuse põhimõtete ümbervaatamise käigus otsustas Swedbank 2016. aasta kevadel luua noortespordi toetusfondi. Eelmisel aastal jagunes suurusjärgus 30 000 eurot toetusfond kolmeks – toetuse pälvisid Eesti Suusaliidu noorte suusalaager ja talvine suusasari ning üle-eestiline võrkpalli Pallilahing.

TAOTLUSE ANKEET

Lisaküsimustele saab vastuseid vahemikus 10.-20. märts.

Ave Mellik
Koostöösuhete ja toetustegevuste juht
Swedbank AS
Tel 888 4721
ave.mellik@swedbank.ee

Eelmine:
Järgmine: