09.07.2012

Suvevolle teisipäevase etapi asukoht muutus

Eesti suvevolle Jõhvis peetavate Ida-Virumaa võistluste kolm viimast etappi peetakse Jõhvi spordihalli staadionil.

Pärast parendustöid uue murukatte saanud Jõhvi spordihalli staadion on piisavalt kosunud, et seal alates sellest n ädalast võistlusi pidada. Nii ongi tänane suvevolle etapp vene gümnaasiumi kunstmuruväljakult üle toodud looduslikule murule. “See kate on mängijasõbralikum ja loodame, et võistlejaid tuleb tänu sellele ka rohkem,” sõnas võistluste üks läbiviijatest Aime Luuk.

Etapile eelregistreerimine kestab kuni kella 12ni portaalis www.volley.ee. Kohapeal saab registreeruda kuni võistluse alguse, kella 18.15ni. Võistluse omapära on selles, et kohale tulnud mängijad loositakse võistkondadesse ja olenevalt osalejate arvust on võistkonnad kas kolme- või neljaliikmelised.

Seni on Jõhvis peetud viis etappi ja võidud on jagunenud järgmiselt: 1. etapp – Aljona Tumanova, Jaak Kivend, Aleksandr Listov, 2. etapp – Carolin Mesi, Jaak Kivend, Gert Niinepuu, Marek Vitsur; 3. etapp – Mirjam Vinkler, Gert Niinepuu, Marek Vitsur, 4. etapp – Carolin Mesi, Anton Kirillov, Pavel Andrejev, Marek Vitsur; 5. etapp – Aljona Tumanova, Carolin Mesi, Jaak Kivend, Tormis Otsma. Kusjuures ilmataadi soovi kohaselt on teine ja neljas etapp toimunud saalis.

Suvevolle etappe peetakse alates juunikuust kaheksal teisipäeval ühel ajal üle Eesti. Viimane etapp on kavas 24. juulil.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: