06.06.2012

Suvevolle alustas

Jõhvi vene gümnaasiumi kunstmuruväljakutel alates 5. juunist kuni 24. juulini toimuvate Suvevolle etappide avalöögil sai esikoha Aljona võistkond.

Credit24 Rahvaliiga Suvevolle I etapp

5.juuni 2012 Jõhvi Vene Gümnaasiumi kunstmuruväljak

Esimesele etapile oli kohale tulnud 3 nais- ja 7 meesmängijat. Otsustasime teha segavõistkonnad – igale naismängijale loosisime juurde 2 meesmängijat ja ühele võistkonnale veel lisaks ühe meesmängija. Võistkonnad moodustusid järgmised: Elina Smolina, Anton Kirillov, Ainar Saatman; Aljona Tumanova, Jaak Kivend, Aleksandr Listov; Carolin Mesi, Gert Niinepuu, Jan Domoþilov, Üllar Saatman.

Esimeses kohtumises olid vastamisi Aljona ja Carolini võistkonnad. Carolini võistkond läks kohtumist juhtima 11:2, kuid Aljona võistkond hakkas vähehaaval seisu parandama ja viik saabus seisul 20:20 ja viigiline seis oli veel seisul 24:24. Viimased punktid sai Carolini võistkond ja võitis esimese geimi 26:24. Teist geimi alustas paremini Aljona võistkond, kuid Carolini võistkond ei andnud alla ja viik saabus selles geimis seisul 19:19. Mindi ka juhtima 21:19, kuid geimi lõpp kuulus ikkagi Aljona võistkonnale seisuga 25:22. Kolmas otsustav geim kulges punkt-punktilt seisuni 6:6. Siis sai Aljona võistkond 6 punkti järjest, millega sisuliselt oligi geim võidetud, mis lõppes tulemusega 15:9 ning kogu mäng 2:1.

Teises kohtumises olid vastamisi Carolini ja Elina võistkonnad. Kuigi esimest geimi alus väikese eduga Elina võistkond, võitis selle geimi Carolini võistkond tulemusega 25:16. Ka teine geim algas tasavägiselt, kuid kui seisult 11:9 sai Carolini võistkond 8 punkti järjest, siis ka selle geimi võidus polnud enam kahtlust 25:17 ja kogu mäng 2:0.

Kolmas kohtumine Aljona ja Elina võistkondade vahel algas Elina võistkonna väikese eduga, kuna nad olid juba end soojaks mänginud, aga Aljona võistkonna liikmed pidid oma kohtumist jahedas õhtus tükk aega ootama. Viik oli veel seisul 7:7, kuid siis hakkas Aljona võistkond paari punkti kaupa oma eduseisu suurendama ja võitsid geimi 25:19. Ka teist geimi läks juhtima Elina võistkond 8:2. Seisul 12:6 sai Aljona võistkond 5 punkti järjest, viik saabus seisul 14:14. Elina võistkond juhtis veel 16:15, kuid siis sai Aljona võistkond paar korda kolm punkti järjest ja võitis ka selle geimi 25:20 ning kogu mängu 2:0 ja turniiril I koha. 
1. Aljona Tumanova, Jaak Kivend, Aleksandr Listov
2. Carolin Mesi, Gert Niinepuu, Jan Domoþilov, Üllar Saatman
3. Elina Smolina, Anton Kirillov, Ainar Saatman

Kohtumised vilistas Viktor Predbannikov ja sekretär Aime Luuk.

Suvevolle teine etapp toimub Jõhvis 12. juunil. Eelregistreerimine toimub 11. juunini. Kohapeal saab end kirja panna kella 17.45-18.15. Pärats seda loositakse võistkonnad ja turniir algab. Naistele on eraldi võistlus juhul kui tuleb kohale vähemalt 9 naist, vastasel juhul võisteldakse segavõistkondadega.

Johvisport.ee

Eelmine:
Järgmine: