Suvemängudele registreerimine lõpeb neljapäeval

8.-10. juulini peetakse Rakveres Eestimaa XIII suvemängud, kus võistlevad maakondade ning linnade ja valdade võistkonnad.

Eestimaa XIII suvemängudele on võimalik registreeruda veebipõhiselt aadressil http://www.joud.ee/est/g161/.

Maakondadele, valdadele ja linnadele on eraldi moodulid, kus avaneb ainult neile kavas olevate spordialade loetelu. Eelnevalt on vaja täita ja salvestada oma arvutisse spordialade registreerimislehed, mille leiab samalt aadressilt. Samas saab tellida põrandamajutuse ning toitlustamise vastavalt toitlustamiskohtadele ja toidukordadele.

Maakondade, valdade ja linnade esindajad

Palun tutvuge oma registreerimismooduliga, valmistage ette registreerimislehed, mõelge läbi majutus ja toitlustamine ning seejärel registreerige kõik osalejad korraga hiljemalt 30. juuniks 2011.a. Kõik teie poolt esitatud registreerimise andmed jõuavad Jõudi serverisse,
samuti spordialade peakohtunikele, majutajale ning toitlustajatele. Ka teile tuleb tagasi e-mail tehtud registreerimise andmetega.

Eestimaa XIII suvemängude avamine toimub reedel, 8.juulil kell 20.30 Rakvere Ordulinnuses. Avatseremoonial osaleb suvemängude patroon Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves. Rongkäiguks kogunetakse kell 19.45 Rakvere Spordikeskuse parklasse (Kastani pst 12). Rongkäigu marsruut: Kastani pst – F.G.Adolfi t – Lai t – Tallinna t – Vallimäe tee. Tänavate sulgemine alates 19:45. Rongkäiku ja avamisele palun kaasa võtta maakonna ja omavalitsuse sümboolika. Palume kõiki osalejaid esindama oma maakonda ja omavalistust ning osalema spordipeo avamisel.

Välisvõistlejaid on tulemas Soomest, Lätist, Poolast, Aserbaidzhaanist. Mängudel osaleb ISCA peasekretär taanlane Jacob Schouenborg, vaatlejaid on Leedust ja loodetavasti Venemaalt.

8. juulil kell 16.00 toimub Rakvere staadioni liivaväljakutel juhtide võrkpalliturniir, kus osalevad Riigikogu, kantslerite, maavanemate ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu meeskonnad.

Sangpommi kahevõistlus algab laupäeval, 9. juulil kell 17 tuletõrjestaadionil, kaalumine kell 15.00-16.00.

Kasutage suvemängude osalejate registreerimiseks veebipõhist moodulit.

Registreerida saab kuni 30. juunini.

Ida-Virumaa maakondlike alade väljasaatmise eest vastutab Rene Kundla – info rene@sportiv.ee ja 502 2860. Omavalitsuste võistkondade koostamise eest vastutavad omavalitsuste sporditöö eest vastutajad.

Kogu vajaliku info Eestimaa XIII suvemängude kohta saate siit http://www.joud.ee/est/g152/

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: