04.07.2006

Suusatajate suvesõit toimus 13. korda

Laupäeval, 24. juunil toimus Sillamäel suusatajate rollerisõu. Huvitav võistlus toimus 13. korda ning selle aja jooksul on võisteldud nii väljalangemissõidus kui ka laskesuusatamises. Seekord pandi oma jõud proovile krossijooksus ja rullsuusatamises. Võitjateks tulid Tatjana Mannima ja Daniil Steptðenko.

Esimesena läksid rajale neiud, kelle distants oli meestest veidi lühem (2 km krossi+3 km rullsuuskadel). Ülekaalukas võitja oli Torino olümpiamängudel osalenud Tatjana Mannima Kiviõli suusaklubist (17.17), teise koha sai üldarvestuses Narva laskesuusataja Darja Jurlova, esikolmiku lõpetas võitja noorem õde Darja Mannima (18.08).

Meeste üldvõitjaks (2+4,5 km) tuli Daniil Steptðenko ajaga 18.00. Kiviõli suusataja Vjatðeslav Murov kaotas talle 21 sekundit, tundud Voka sportlane Ergo Kelder (Alutaguse SUK) lõpetas kolmandana ajaga 18.34. Noor sillamäelane Aleksandr Maslennikov oli neljas.

Kokku osales sellel huvitaval võistlusel 30 suusatajat kuuest Virumaa klubist. Sillamäe suusaklubi on abi eest ürituse korraldamisel tänulik Sillamäe linnavalitsusele, Ida-Virumaa spordiliidule ja Kultuurkapitali Ida-Virumaa ekspertgrupile.

PÕHJARANNIK

Eelmine:
Järgmine: