07.02.2014
Orienteerumine

Suusaorienteerumise tiitlivõistlused võivad tulla Pannjärvele

Kesiste lumeolude tõttu Põlvas ja Põlva ümbruses pidasid JWSOC/EYSOC/WMSOC korraldajad neljapäeval 6. veebruaril Põlvas kriisikoosolekut.

Planeeritud võistlusmaastikel on lund umbes 10 cm ja kuigi lähemate päevade jooksul lubab ilmateade lumelisa, on pikem ilmaprognoos väga keeruline, võimalik on ka vihmasadu. Korraldajad arutasid võimalike varumaastike kasutamist ning otsustasid, et halvima stsenaariumi puhul peetakse kõik neli võistluspäeva Pannjärvel, ca 180 km kaugusel Põlvast.

Juhul kui lumeolud Põlvas paranevad, üritatakse vähemalt kaks viimast võistluspäeva pidada Põlva lähistel. Võistlejad saavad Põlvast Pannjärvele eribussiga, päevapilet edasi-tagasi maksab 10 eurot reisija kohta. Arvatavasti tuleb võistluse ajakavas muudatusi, mis pannakse üles võistluste kodulehele ja trükitakse ära järgmises bülletäänis, nr 4.

Lõplik otsus võistluspaikade kohta tehakse 17. veebruaril ning sellest antakse teada kodulehel. Võimaliku varumaastiku kaardid asuvad siin: http://www.orienteerumine.ee/skio2014/info/ (kaartide (“Maps”) alajaotuse all)

orienteerumine.ee

Eelmine:
Järgmine: