18.02.2009
Suusatamine

Suusaõhtu paremad Laur ja Uustalu

Ida-Virumaa argipäeva suusaõhtute viiendal etapil Pannjärvel oli meeste 9 km klassikasõidu parim Andres Laur Toilast, kaunima soo 3 km kiireim oli kohalik neiu Ave Uustalu. NB! Võistlussarja viimastes etappides on muutused!

Hoolimata sellest, et Jõhvi koolilastel oli kolmapäeva päeval kavas 15 ja 30 km suusasõit ja nad jäid õhtusest võistlusest kõrvale, kogunes kolmapäeval pannjärvele mõnusat lumist suusailma nautima üle 60 suusasõbra, tervitatav oli seni võistlusi rajakõrvalt vaadanud emade initsiatiiv, kes sõitsid oma lastega võistlusmaa läbi ja said samuti aja protokolli.

9 km järgnesid Laurile Martin Vinni ja Vladimir Sidorov, 6 km läbis kiireimini Rainer Järvelaid, 3 km kiireim oli Silver Selliov ning neidudest järgnesid Ave Uustalule Anu Seli ja Laura Maala. 2 km parimad olid Marko Saatman ja Jonne Rooma.

Protokoll: https://sportiv.ee/protokoll/argipaevasuusk_5etapp_180209pr.xls

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=697

Seis pärast 5. etappi: https://sportiv.ee/protokoll/argipaevasuusk_kokkuvote_180209.htm või https://sportiv.ee/protokoll/argipaevasuusk_kokkuvote_180209.xls

Kuna teatavasti jäi 15. jaanuaril Kohtla-Nõmmele planeeritud teine etapp ära, siis head ilmastikuolud annavad võimaluse see märtsis järgi pidada, sellega ja teiste asjaoludega seisuses on võistlussarjas järgmised muutused:

1) VI etapp peetakse algse plaani järgi 26. veebruaril Kohtla-Nõmmel, kuid kuna IV etapil oli algselt kavas olnud klassikasõidu asemel vabastiilis sõit, siis 26. veebruari võistlus peetakse KLASSIKALISES STIILIS

2) VII etapp toimub nii nagu plaanis, 12. märtsil Kohtla-Nõmmel vabastiilis

3) Edasi lükatud II etapp peetakse NELJAPÄEVAL, 19. MÄRTSIL Kohtla-Nõmmel vabastiilis

4) Algselt viimase etapina 18. märtsil kavas olnud viimane etapp peetakse KOLMAPÄEVAL, 25. MÄRTSIL Pannjärvel vabastiilis

Kuna kokkuvõttes saavad koha kirja need sportlased, kes on osalenud vähemalt kolmel etapil siis pole veel hilja reele hüpata.

Argipäeva suusaõhtute infoleht: https://sportiv.ee/index.php?2/4656

Sportiv.ee 

Eelmine:
Järgmine: