03.07.2009
Jalgrattasport

Sundstrand/Jõhvi alustas Tartu noorte velotuuri

35. Tartu noorte velotuuril on peetud tänaseks proloog ja kaks etappi ning Jõhvi Sundstrandi neljaliikmeline meeskond jätkab täies koosseisus. Parimana on praegu Madis Kolli kokkuvõttes 15. kohal ja võiskondlikult on Jõhvi Sundstrand kaheksas.

Velotuur algas 1. juulil 1,4 km pikkuse proloogiga ,mille võitis 1.50-gaTartu Ülikooli võistleja Henry Rebane. Jõhvi parimana sai Madis Kolli 20. koha, kaotades võitjale 15 sekundiga.
Ainar Elberg kaotas Kollile veel kolme sekundiga ja oli sellega 26.

Esimene etapp sõideti Tartu Vasula ringil ja siin lõpetasid ratturid peagrupis. Etapi võitis värske Eesti meister Krister Raudsepp CFC-st. Jõhvi poisid Madis Kolli, Ainar Elberg ja Paul Nestor kuulusid ka peagruppi, olles vastavalt 11, 16 ja 36.

Teine etapp sõideti 72 km Tartust Vana-Võru maanteed mööda Otepääle. Raske etapi võitis taas Krister Raudsepp, kes sõitis teistelt koos Kristian Neemelaga eest ära pea nelja minutiga. Kolmas oli lätlane ja peagrupi võitis Oskar Nisu CFC-st. Sundstrandi kolm paremat meest lõpetasid taas peagrupis, kus parimatena olid Paul Nestor 19, Madis Kolli 20.
Madis Kolli võitis ka esimese vahefiniði.

Reedel sõidetakse Tõrvast Viljandisse velotuuri kolmas etapp.

PEEP KIVIL,
Jõhvi RK/Sundstrand

Eelmine:
Järgmine: