18.08.2006

Sportlikud vallad kohtuvad Aseris

Laupäeval peetakse Aseris XXII Alutaguse mängud, kus eelregistreerimise põhjal osaleb seitse valda: Illuka, Aseri, Lüganuse, Kohtla, Mäetaguse, Maidla ja Toila.

Nimetatud seitsmel vallal on kavas võtta osa täisvõistkonnaga ehk osaleda nii kergejõustikus, tänavakorvpallis, jalgpallis, telliskiviviskes kui ka mälumängus. Samas on võistlus avatud ka nende valdade võistlejatele, kes eelregistreerimisel end kirja ei pannud, selleks on vaja vaid osaleda hommikul kell 9.30 lõppevas mandaadis. Lisainfot alade kohta saab Ida-Virumaa spordiliidu kodulehelt www.sportiv.ee. Võistluspäev algab hommikul kell kümme ja kestab õhtul kella viieni. Kuna vallavanema või volikogu esimehe võistlemine annab boonuspunkte, võib nii mõnelgi alal näha ka vallajuhtide kaasalöömist.

Ida-Virumaa valdadest osalesid Tudulinna ja Avinurme nädal varem peetud XXXIII Peipsi suvemängudel, kus osalevad Peipsiga kokkupuudet omavate valdade võistkonnad. Korraldajana sai Avinurme Värska ja Räpina ees esikoha, Tudulinna jäi seitsmendaks ehk eelviimaseks.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: