Sport ja stress: kuidas ennetada, maandada ja taastuda

Tallinna Ülikool kutsub seminarile “Sport ja stress: kuidas ennetada, maandada ja taastuda” 11.04.2019 algusega kell 10:00, planeeritav lõpp 14:00 (kokku 5 ak tundi). Koht: Tallinn, Räägu 49.

Koolituse sisu: “Stressis olemine” on saanud igapäevaseks sõnapaariks ning kindlasti ei ole treenerid ja sportlased selle mõiste mõjusfäärist eemale jäänud. Füüsilise, vaimse või emotsionaalse pinge kogemist ei tasu koheselt määratleda stressina ning tihtipeale ei pruugi stress tekitada halbu mõjusid või tagajärgi.
Stressi tegelik tähendus. Positiivse stressi negatiivsest vormist eristamine. Stressi mõjudest organismile ja selle võimalikest seostest nii treeneri kui ka sportlase sooritusega. Negatiivse stressi ennetamise viise ning sellega toimetuleku strateegiaid. Treeneri roll ja mõju sportlaste stressikogemisele ja stressitaluvusele. Seminaril käsitletavad teemad: • stressi olemus ja mõju sportlasele;• stressi ennetamise viisid;• stressiga toimetuleku strateegiad; • treener stressimaandaja rollis
Koolitaja:  spordipsühholoog Snezana Stoljarova  

Osavõtumaks: 55 EUR ( sisaldab koolituse materjale, kohvipausi). Osaleja saab Tallinna Ülikooli täiendkoolituse tunnistuse (5 ak h).
Eelmine:
Järgmine: