Spordipidu stardib Rakveres täna

Eestimaa 13. suvemängudel on reedel kavas esimene võistluspäev ning mõistagi lähevad starti lähevad ka idavirulased, keda Lääne-Virumaale on minemas umbes kolmsada.

Mängude  kokkuvõttes selguvad Rakveres Eesti spordi parimad maakonnad, linnad ja vallad. Ida-Virumaalt on täisvõistkonnaga häid kohti noppima minemas linnadest Jõhvi ja Kiviõli ning valdadest Avinurme, Mäetaguse ja Toila. Kuidas meie sportlastel, omavalitsuste võistkondadel ja maakonnal tervikuna Rakveres läheb, sellest saab operatiivseimat infot aadressil  http://www.joud.ee/est/g152/.

Reedel kell 14 alustatakse võistlusega nii kergejõustikus, meeste ja naiste võrkpallis, neidude ja noormeeste jalgpallis kui ka tennises. Kell 15 alustavad võistlusega mehed ja naised korvpallurid.

Ida-Virumaa koondiste koosseisud ja võistlussüsteem: https://sportiv.ee/index.php?2/9471

NB! Reedel kell 19.45 toimub Rakvere spordihalli parkla avapaaraadile kogunemine ning rongkäiku on oodatud Ida-Virumaa rivvi kõik maakonna spordihuvilised. Eestimaa XIII suvemängude avamine toimub reedel, 8.juulil kell 20.30 Rakvere Ordulinnuses. Avatseremoonial osaleb suvemängude patroon Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves. Pärast avamist, alates kella 21.30st esineb kõikidele kohaletulijatele Ordulinnuses Tanel Padar & The Sun.

Üldajakava: http://www.joud.ee/est/g152s1794 . Võistlejate viimased muudatused saab teha sõltuvalt alast, kuid üldmandaadid on avatud Rakveres reedel kella 12-15 ja laupäeval kella 9-10.

 

Kõik idavirulased, kes Rakverre tulevad on teretulnud omadele kaasa elama ning osaleda soovitame ka sportlik-tervistaval rajal, mis reedel on avatud kella 16-19, laupäeval 12-17 ja pühapäeval 10-13.
Sportlik-tervistava raja kirjeldus: http://www.joud.ee/est/g152s1893
Uudis raja kohta: http://www.joud.ee/est/uudised?id=302

Mängud toimuvad kolmel päeval. Kõige tihedam graafik on laupäeval,kui võistlustules on pea kõik 4000 mängudega seotud sportlast.

Pühapäeval peetakse esimesed stardid vaid kahel võistlusalal, petangi paarismängus ja vabamaadluses. Ka alustavad nö puhtalt lehelt orienteerumise teatevõistkonnad ja ka osadel õhkrelvadest laskjatel on tööpäev pühapäev (enamus vahetusi, sealhulgas Ida-Virumaa oma, on kavas laupäeval). Teistel pühapäeval kavas olevatel aladel on eelnevatel päevadel juba terad sõkaldest eraldatud.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: