11.12.2007

Spordiaasta lõpetamisele tuleb esineja Broadwaylt

Tuleval esmaspäeval, 17. detsembril Aseri rahvamajas toimuval Ida-Virumaa spordiaasta pidulikul lõpetamisel saab lisaks aasta parematele sportlastele vaadata ka Broadwaylt kohale sõitvat tantsivat lauljat Kristi Roosmaad, kirjutab teisipäevane Põhjarannik.

Tänu ühe lõpetamispeo korraldaja Kaire Kutsari eestvedamisele sobitas Kristi Roosmaa (www.kristiroosmaa.com) oma Eestis külaskäigu nii, et lisaks aasta viimasel päeval laulja kodulinnas Pärnus planeeritud kontserdile astub New Yorgi lavalaudadel oma igapäevast leiba teeniv 26aastane Roosmaa üles ka Aseris Ida-Virumaa spordiaasta lõpupeol. Klaveri saatel tuleb esitusele viis-kuus laulu, seda nii inglise kui ka eesti keeles.

Peale Roosmaa pakuvad kultuurilisi vahepalasid Aseri rahvamuusikud ja naiskoor Ohakas ning lavale on plaanis astuda ka Aseri räpparitel, kes spordilembestena on oma sõnakunstiosavust demonstreerinud mitmetel Aseris toimunud spordiüritustel.

Spordiaasta lõpetamisel saavad traditsiooniliselt oma auhinnad Ida-Virumaa spordiaasta paremad mees- ja naissportlased, paremad treenerid ja võistkonnad, kes valitakse välja kolmapäevasel Ida-Virumaa spordiliidu juhatuse koosolekul. Spordiaasta lõpupidu algab Aseri rahvamajas esmaspäeval kell 18 ja sinna on oodatud kõik Ida-Virumaa sporti armsaks pidavad inimesed.

Aastalõpu üritust toetavad Eesti Kultuuriministeerium ja Eesti Kultuurkapital.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: