03.05.2011

SKA ootab noori

Kuna paljud gümnaasiumilõpetajad valivad kevadel sisseastumiseks kõrgkoole, loodan omalt poolt, et sportlikud noored leiavad tee ka Sisekaitseakadeemiasse ning saadan teile asjast huvituda võivatele inimestele levitamiseks informatsiooni selle kohta, et Sisekaitseakadeemias on alates sellest vastuvõtust võimalik kuni kolmel sisseastujal saada kogu õppeaja spordistipendiumi suurusega 700 eurot semestris.

 Täiendav võimalus neile, kellele esimest stipendiumiliiki ei määrata, on kandideerimine semestri stipendiumile. Infot selle kohta saate käesoleva kirja lisast või allolevalt lingilt:

http://www.sisekaitse.ee/public/Oppeosakond/Sisekaitseakadeemia_spordistipendiumi_statuut_kinnitatud_08.02.2011.pdf.

Soovime omalt poolt pakkuda tippspordiga tegelejaile täiendavat motivatsiooni õpingute jätkamiseks Sisekaitseakadeemias – politsei- ja piirivalve-, justiits-, finants- või päästekolledþis või sisejulgeoleku magistriõppes. Et tipptasemel treenimist ja õpinguid saab edukalt ühendada, tõestavad näiteks meie vilistlased Maarika Võsu, Allar Raja või Heiki Nabi, kes õpingute perioodil ka rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt Eestile medaleid võitsid.

Stipendiumikonkurss kogu õppeaja stipendiumi saamiseks kuulutatakse välja vastuvõtu ajaks. Edastan teile info kohe, kui kandideerimisperiood algab.

Konkreetsema huvi korral palun alaliidul või sportlasel endal kindlasti akadeemia spordikeskusega ühendust võtta.

Lugupidamisega

Epp Jalakas

spordikeskuse juhataja-õpetaja

Sisekaitseakadeemia

Kase 61, 12012 Tallinn

tel 696 5481, 5111286

faks 696 5343

e-post: epp.jalakas@sisekaitse.ee

www.sisekaitse.ee

Eelmine:
Järgmine: