16.12.2009
Petank

Sisekarikavõistlustel selgusid poolfinalistid

15. novembril alanud Ida-Virumaa sisekarikavõistlustel petangi paarismängus selgitavad neli võistkonda eeloleval pühapäeval karikavõitja.

12 võistkonna osavõtul toimunud võistluse põhiturniiri võitis täisedu, 11 võiduga paar Hillar Neiland/Tanel Vähk, kes üle 9 punkti üheski kohtumises vastastele ei loovutanud. Nende vastane poolfinaalis on duo Rutt Voldek/Lemmit Toomra, kes sai põhiturniiril seitsme võidu ja nelja kaotusega neljanda koha. Nemad olidki üks kahest võistkonnast, kes suutsid paarile Neiland/Vähk 9:13 kaotada.

Teises poolfinaalis on vastamisi perede võistkonnad. Põhiturniiri teine oli 9 võidu ja 2 kaotusega Ivar Viljate/Sirje Viljaste/Kristo Viljaste ning põhiturniiril sai kolmanda koha 8 võidu ja 3 kaotusega paar Aigi Orro/Kalle Orro. Põhiturniiril kaotasid Orrod Viljastele 9:13.

Pühapäeval algavad Kohtla-Järve Vanalinna petangihallis mängud kell 10 ning lisaks neljale paremale kohale selguvad ka kohad 5.-8. Nii poolfinaalides kui ka kohamängudes on vaja vastane alistada kahes kohtumises.

Tabel: https://sportiv.ee/protokoll/ivkvsisepetank09_duo.htm

Sportiv.ee
 

 

Eelmine:
Järgmine: