05.05.2006

Sillamäel saab käia koos presidentidega

Sillamäel toimub tuleval teisipäeval, 11. aprillil kõigile soovijatele mõeldud spordipäev, kus kepikõnnis saab käia koos Eesti Vabariigi presidendi Arnold Rüütli ja Eesti olümpiakomitee presidendi Mart Siimanniga. Lisaks kepikõnnile on soovijatel võimalik osaleda ujumises, nooleviskes, välkmales ja korvpalli vabavisetes, toimub ka võrkpalliturniir.

Kell 15 algava spordipäeva üritused avatakse Ida-Virumaa spordi ühiste kavatsuste protokolli allkirjastamisega. Eelmisel aastal allkirjastati analoogiline dokument samuti Sillamäel. Selle protokolli allkirjastajad, keda on 12, panevad paberile, mida nad Ida-Virumaa spordi heaks on valmis 2006. aasta jooksul ära tegema.

Pärast lepingu allkirjastamist siirduvad kõik soovijad kepikõnnile ning seejärel algavad võistlused eri aladel. Kõik soovijad võivad kätt proovida basseinis ujumise 50 m distantsil ning spordihoones noolt visata, mängida välkmalet (malevõistkonnas peab olema vähemalt kaks liiget), osaleda sporditeemalises mälumängus (võistkonnas kuni kolm liiget) ja proovida kätt korvpalli vabavisetes.

Lisaks peetakse maha võrkpalliturniir, kus osalevad võistkonnad, kelle esindajad võistlevad ka teistel aladel, et saada hea koht kokkuvõttes kompleksarvestuses. Oma võistkonnaga on kindlasti tulemas Ida-Virumaa omavalitsuste liidu eestvedamisel maakonna nelja regiooni esindajad, Silmet ja Sillamäe linnavalitsus.

Spordipäev lõpeb orienteeruvalt kell 18.30 toimuva autasustamisega.

RENE KUNDLA

Eelmine:
Järgmine: