05.07.2010
Kergejõustik

Sillamäel kiireimad Aristov ja Surazakova

Ida-Virumaa aastajooks 2010m Sillamäe etapi põhijooksu kiireimad olid Dmitri Aristov Kohtla-Järvelt ja Irina Surazakova Sillamäelt.

Kui talvel andis ilmataat Ida-Virumaa argipäeva jooksuõhtutele küllaga lund, siis suvel on ilmavana Ida-Virumaa seeriajookse kostitanud vihma ja soojaga. Kui eelmine,mäkkejooksu etapp lükati rohke vihma tõttu edasi, siis juulikuu esimese esmaspäeva õhtul kogunes kuuma ilma kiuste Sillamäe staadionile üle poolesaja inimese, et joosta läbi aastaarvu jagu meetreid.

Meestest näitas päeva paremuselt esimet ja kolmandat aega Kohtla-Järve SK Mitðist KJK Atleetikasse kolinud Dmitri Aristov, kes suutis veerand tunni sees teha aegadeks 5.48,7 ja 6.09,8. Vaid sillamäelane Nikolai Morozov oli ta teisest ajast veidi korra kiirem (6.08,9) olla. Kolmanda koha medali sai sillamäelane Deniss Urjadnikov (6.21,4).

Naistest oli kiireim TÜ SKd esindav sillamäelane Irina Surazakova (8.24,9), järgnesid Kaja Jõemets (8.55,3) ja Mariliis Kurs (8.56,0).

Noorte 810 m jooksus olid kiireimad Alo Koppel Rakverest ja Kristina Andronova Kohtla-Järvelt.

Vapralt läbisid 100 m tillujooksu ka 12 last, teiste seas suutis oma jõududega ja kiiremini kui kuue minutiga sprindidistantsi läbida alles kuu aja pärast aastaseks saav Grete Semenkova.

Protokoll: www.sportiv.ee/protokoll/protokoll_aastajooks_sm_050710.xls
Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1457

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: