06.06.2020
Kergejõustik

Sillamäel avati Ida-Virumaa jooksuhooaeg

Ida-Virumaa jooksuhooaja esimese võistlusena selgitati Sillamäe terviserajal Ida-Virumaa meistrid 10 km maanteejooksus. Kiireimad olid kohtlajärvelane Dmitri Aristov ja kohalik sportlane Jekaterina Mirotvortseva.

Selleks, et võistlusel inimesi hajutada, tehti stardid meestele kell 12 ja naistele kell 14. Mehi oli stardis 49 ja naisi 26. Kirja pani küll end rohkem jooksusõpru, kuid need kõik kes kohale tulid jõudsid kõik ka õnnelikult lõpuni. Võistlejaid oli Sillamäele kogunenud mitte ainult Ida-Virumaalt, vaid kaugemaltki. Stardiprotokollis võis leida nii Tallinna, Saaremaa, Rapla, Läänemaa, Lääne-Virumaa, Harjumaa, Loksa Räpina valla kui ka Põlva valla esindajaid.

Meestest osutus kiireimaks Dmitri Aristov, kes läbis viis kahekilomeetrilist ringi ajaga 31.46. Kui distantsivõit jäi Ida-Virumaale, siis kaks järgmist olid pealinlased Aleksandr Kuleðov (34.17) ja Margus Luhtoja (35.22).
Naistest läbis viis ringi kiireimini sillamäelane Jekaterina Mirotvortseva (41.11), teisena lõpetas Kerti Kesküla (43.56) Raplast ja kolmandana võitja kaaslinlane Jelizaveta Ðevtsova (44.34).

Vanuseklasside võitjad: Artur Djatðuk, Lisett Alt, Allain-Marco Anton, Jekaterina Mirotvortseva, Jelizaveta Ðevtsova, Dmitri Aristov, Kerti Kesküla, Ilja Dzjuba, Helina Pärn, Aleksandr Kuleðov, Natalja Sazonova, Vladimir Frolov, Piret Reinik, Vjatðeslav Koðelev, Angela Rätsep, Ülo Ojava, Kaja Jõemets, Igor Ðkubel, Svetlana Kirillova, Kalev Kajaste, Esmeralda Lille, Rein Kane.

sportiv.ee 
Aleksandr Komðini pildid ja video
Vladimir Gorohhovi pildid
Eelmine:
Järgmine: