18.04.2018
Seiklussport

Sillamäe testimise lühikokkuvõte

Testija Tiit Pekk käis nädalavahetusel rajal ja vaatas üle jalgsietapid.

Lühikokkuvõte Tiidu kogetust:
“Ma lihtsalt pean avalikustama info, et jalgisetappe on rohkem kui üks ja need on selliseid mõnusad lühikesed sutsakad, kus maastiku erinevus on kui öö ja päev. 1950. aastate arhitektuuri tutvustusele sekundeerib jalutuskäik ürgses looduses, tehismaastikul kulgev jooksurada vaheldub seiklusega hüljatud linnaosas. Lühidalt: füüsiliselt nõudlik ja ürgselt ilus!
Ratta- ja jalgsietappide testimise koondina võin öelda, et Sillamäe rada on “Xdreami seiklus oma parematel päevadel”, maastik ise pakub juba kõike, mida ühel seiklusele on tarvis ja korraldaja ei ole pidanud midagi liigset lisama (loe: lisaülesanded praktiliselt puuduvad). Kevadel tuleb vasikad lasta karjamaale, las möllavad!
Kindlasti ei tasu Sillamäel tulla otsima lühikest ja kiiret sprinti, kui juba Ida-Virumaale sõita, siis ikka seiklust kogu päevaks.
Pean tunnistama, et ma juba kahetsen raja testija pakkumise vastuvõtmist ning pealtvaataja rolli jäämist.”
Kevad on aeg, kus mõtted liiguvad uue auto suunas ja Xdreami ametlik autopartner Land Rover on teinud Xdreami sõpradele kevadise pakkumise ühele Land Rover Discovery Sport mudelile, vaata pakkumist lähemalt siit: www.landrover.ee/mudelivalik/discovery-sport/xdreami.html
Veel kolm päeva saab võistkonna parema hinnaga Sillamäe osavõistlusele kirja panna!
Seiklusteni!

Eelmine:
Järgmine: