23.04.2009

Sillamäe lastekodu saab spordiväljaku

Sillamäe lastekodule Lootus valmis sel kevadel Coca-Cola ja UNICEFi toel spordiväljak, mille avamine toimub reedel, 24. aprillil kell 15:00. Esimese värava uuel spordiväljakul aitab koos lastekodu lastega lüüa Sillamäe Kalevi jalgpallimeeskond.

Lootus on Sillamäel asuv sõbralik maja, mis on hetkel koduks 32-le lapsele vanuses 6-18 aastat. Lisaks sellele on Lootus varjupaigaks kaheksale lapsele, kelle jaoks nende päris kodu ei ole hetkel parim paik. Samuti saavad Lootuses päevast hoolekannet tõsise vaimupuudega lapsed.

Sillamäe lastele spordiväljaku ehitamine sai alguse Coca-Cola Jõulukaravani projektist, mis on kestnud juba 10 aastat ja igal aastal on käidud erinevates lastekodudes. Möödunud aastal otsustas Coca-Cola koostöös UNICEFiga keskenduda ühele lastekodule, milleks valiti välja Sillamäe lastekodu Lootus. Annetussumma 172 367 krooni otsustati investeerida laste aktiivse eluviisi edendamisse neile spordiväljaku rajamise läbi.

UNICEF Eesti on Coca-Colale nõu ja jõuga abiks kogu projekti vältel. „On väga tänuväärne, et meil leidub sotsiaalse vastutusega ettevõtteid, kes soovivad aidata abivajajaid. On igati vahva, et nüüd saavad Sillamäe lastekodu poisid-tüdrukud oma koduõuel palli mängida, korraldada võistlusi ja tunda uhkust oma kodu üle,” ütles UNICEF Eesti Rahvuskomitee president Elle Kull.

Urmo Reitav,
UNICEF Eesti programmijuht

Eelmine:
Järgmine: