18.01.2009
Jalgpall

Sillamäe Kalev palkab leedulased ja Vene ründaja

Sillamäe Kalevi peatreener Vadim Dobiþa kinnitas, et meeskonnaga liituvad kolm leedulast ning noor ründaja Venemaalt, kirjutab Soccernet.

Uuel hooajal medalid sihiks seadnud Sillamäe klubi katsetas eilses treeningmängus Tartu Tammekaga mitmeid uusi mängijaid ning see andis treenerile mõnevõrra selgema pildi.

Juba varem testimisel käinud leedulastest tulevad Dobiþa sõnul Sillamäele kolm pallurit, vaid veteranründaja Egidijus Juðkat ei võetud.

Ülejäänud kolm – kaitsja Eimantas Valaitis, poolkaitsja Nerijus Maciulis ja ründaja Vitalis Stankevicius – on aga peagi meeskonnaga liitumas.

Lisaks jääb kindlasti Kalevisse 21-aastane Sankt-Peterburgi ründaja Jevgeni Kabajev, kes ka tartlaste vastu mängis.

“Temast teen ma korraliku mängumehe, tal on kiirust ja plahvatuslikkust. Tehnika on veidi konarlik kohati, aga ta on ka alles noor,” kommenteeris treener Soccernet.ee-le.

Ära öeldakse samuti testimisel viibinud ja Tammeka vastu kaasa teinud nigeerlasest poolkaitsjale, kes ei sobi nende mängustiiliga. “Tehniliselt ja mängulugemiselt on ta hea, aga pehme ja mitte piisavalt võitluslik ja liikuv,” selgitas Dobiþa.

Kindlasti jääb kõrvale ka Tallinna Kalevist testimisel olnud kaitsja Aleksandr Kuslap. Ilmselt ei pakuta lepingut ka Rootsist end ise Sillamäele pakkunud ukrainlasest keskkaitsjale Sergei Mitinile, kes paari aasta eest Tartu Maagis mängis.

Kui juba mõne aja eest testiti endist Peterburi Zeniidi äärekaitsjat Valeri Tsvetkovi, keda soovitakse paberite korda saades oma meeskonda, siis nüüd oli proovimisel ka Zeniidi 36-aastane veterankaitsja Aleksei Naumov.

“Ta on piisavalt vana ja ei ole vormis,” kommenteeris treener ning lisas, et ilmselt hoitakse teda veel nädala enda juures, aga praeguse seisuga öeldakse temalegi ei.

Järgmiseks kontrollmänguks mulluse Meistriliiga hõbedameeskonna FC Flora vastu lubas Dobiþa välja panna parima võimaliku koosseisu ning ka Mitinile võimaluse anda.

soccernet.ee 

Eelmine:
Järgmine: