14.02.2008
Jalgpall

Sillamäe Kalev lõpetas turniiri Peterburgis napi kaotusega

Sillamäe Kalev jäi St. Peterburgis toimunud rahvusvahelisel turniiril Venemaa täievolilise esindaja auhindadele alagrupis viimaseks, kaotades neljapäeval viimases alagrupikohtumises napilt ka Pihkva klubile FK 747.

Erinevalt teistest turniiril osalenud võistkondadest ei võtnud sillamäelased endale puhkepäeva ning pidasid kontrollkohtumise kohaliku klubiga Eurostroi ka eile. Mängu tulemuseks jäi 1:1 viik ning veel üks vigastatud kaitsemängija Kalevi ridades.
 
Mängus pihkvalastega nägigi eesti meeskond selgelt väsinum välja ning kuigi naabrid olid välja pannud teise koosseisu, suruti sillamäelased kohe mängu alguses oma värava alla. Skoor avati siiski alles peale seda kui Pihkva klubi ründaja Garbusov lasti värava eest vabalt löögile. Mängu edenedes Kalevlased kohanesid mängutempoga ning suutsid ka mängu viigistada. Värav jäi Vitali Andrejevi nimele. Siiski ei suutnud Sillamäe pallurid kohtumist viigisadamasse tüürida vaid nagu ka eelmises voorus, lasti seegi kord ennast mängu lõpus veelkord üllatada ning tulemuseks taas napp kaotus 1:2.
 
SILLAMÄE JK KALEV – PIHKVA FK 747   1:2 (0:1)
 
Kohtunikud: Aleksandr Ðipilov, Ilja Parfentjev, Sergei Malafejev (kõik St. Peterburg)
 
Väravad: 77. Andrejev – 27. Garbusov, 86. Potðipov
 
Hoiatused: 68. Podroiko
 
Kalevi koosseis: Mihhail Starodubtsev, Vasili Kulik, Roman Nesterovski, Aleksandr Zaharenkov, Vitali Andrejev, Albert Taar (64. Stanislav Russakov), Aleksei Jahimovitð (52. Igor Rogov), Sergei Vihrov, Konstantin Karin (60. Irfan Ametov), Vitali Bolðakov (60. Nikita Podroiko), Anton Sereda (71. Timur Ubilava).

Soccernet.ee

Eelmine:
Järgmine: