16.02.2008
Jalgpall

Sillamäe Kalev jäi Peterburis viimaseks

Peterburgis toimunud rahvusvahelisel turniiril Vene Föderatsiooni täievolilise esindaja auhindadele osalenud Sillamäe klubil tuli kaotus vastu võtta ka viimases kohamängus Kirovski Apatiidi vastu ning see andis neile turniiril kokkuvõttes viimase, kaheksanda koha.

Turniiri viimasel võistluspäeval oli Sillamäe klubi taas vastamisi polaarjoone taguse klubiga, sedapuhku siis Apatiidiga Kirovskist. Seekord tuli vastu võtta suureskooriline 1:4 kaotus, kuna kuuendaks mänguks järjest ei jagunud sillamäelastel enam lihtsalt jõudu. Kalevlased olid sedavõrd väsinud, et isegi auvärava eest tuli selles mängus hoolitseda Apatiidi palluritel. Kirovski poolt oli hoos Sergei Groban, kes tegi selles mängus ka kübaratriki.

Vaatamata sellele, et turniiril ei võidetud mitte ühtegi mängu, tunnistavad kohalikud vaatlejad, et Kalevlased näitasid südikat mängu ning viiest mängust saadud kolm nappi kaotust räägivad ise enda eest. Seda enam, et vaatamata oma kohale Venemaa teises divisionis on kõik osalenud klubid peale Apatiidi täisprofessionaalsed ning nende eelarved ka vastavalt suurusjärgu võrra suuremad kui Eesti klubi oma.

Sillamäe JK Kalev – Kirovsk FK Apatit  1:4 (1:2)

39. ov. – 11. (pen), 33., 53. Groban, 77. Mironov
Hoiatused: 19., 73. Vihrov, 35. Bolðakov, 77. Podroiko – 65. Suhov
Eemaldamine: 73. Vihrov

Kohtunikud: Igor Suharjonok, Aleksandr Ðimarõgin, Boriss Gorovoi

Sillamäe JK Kalev: Mihhail Starodubtsev, Vasili Kulik, Roman Nesterovski, Aleksandr Zaharenkov, Vitali Andrejev (75. Nikita Podroiko), Aleksei Jahimovitð, Albert Taar (57. Stanislav Russakov), Sergei Vihrov, Konstantin Karin (46. Igor Rogov), Vitali Bolðakov, Anton Sereda (46. Irfan Ametov)

Timo Kikas,
Soccernet.ee

Eelmine:
Järgmine: