08.02.2010
Jalgpall

Sillamäe JK sai kodus sauna

Eesti saalijalgpallimeistrivõistluste meistrriliiga 9. voorus kaotas tiitlikaitsja Sillamäe JK 1:12 käsoleva hooaja parimale Tallinna FC Anþile.

Eesti jalgpaliliidu kodulehe jalgpall.ee andmetel on Sillamäe JK sel hooajal sattunud rahalistesse raskustesse ja nii kaotati liidrile juba avapoolaeg 0:5. Auvärava lõi 36. minutil (mängitakse 2×20 minutit) Pavel Aleksejev seisul 0:8, kusjuures viimase kolme miutiga lasid sillamäelased sisse neli väravat.

FC Anþi juhib 7 võidu ja 2 viigi ehk 23 punktiga. Sillamäe JK on üheksast mängust saanud 4 võitu ja 5 kaotust ning kaheksa meeskonna seas ollakse viiendal kohal. Kolmandal kohal olevast meeskonnast on sillamäelased viis vooru enne meistrivõistluste lõppu nelja punkti kaugusel.

Esiliigas seis põnev

Esiliiga idatsoonis oli liider FC Narva-Jõesuu viimati mänguvaba. 9 võitu ja 1 kaotust ja 27 punkti omav FC Narva-Jõesuu lähim jälitaja Aseri SK alistas viimati 21:7 Loo JK. 8 võitu ja 2 kaotust omav Aseri SK Narva-Jõesuust kolme punkti kaugusel. Eelviimases, 13. voorus on Narva-Jõesuu võõrsil vastamisi Loo meeskonnaga ja Aseri SK kohtub Jõhvis FC Maardu Starbunkeriga, kes tabelis jagamas koos Kehra FC Jokeriga 3.-4. kohta, mõlemal neil on 21 punkti.

Kui eelviimases vooruga FC Narva-Jõesuu ja Aseri SK vahel punktide muutust ei toimu, siis toimub viimases voorus 21. veebruaril kell 15 Narva spordihallis Ida-Virumaa meeskondade vahel otsustav kohtumine. Esimeses ringis alistas FC Narva-Jõesuu Aseri võõrsil 9:3.

Siinkohal tuletame meelde juhendi
Esiliiga kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
a. väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
b. suuremat võitude arvu;
c. omavaheliste mängude punkte;
d. omavaheliste mängude väravate vahet;
e. üldist väravate vahet;
f. suuremat löödud väravate arvu.

Esiliiga kolme alagrupi võitjad mängivad teisel etapil kaheringilise turniiri, mille võitja pääseb tulevaks hooajaks meistriliigasse. Esiliiga teine mängib meistriliiga seitsmendaga üleminekumänge.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: